ИЗБОРИ: У Црној Гори сукоби, хапшења, неправилности, куповина гласова, блокиран вајбер…

У Црној Гори се одржавају парламентарни избори, десети од увођења вишепартијског система, а четврти након стицања независности. До 18 часова гласало је 65,5 одсто бирача, јавио је ЦДТ. Забележен је низ неправилности, а у међувремену у држави су блокирани сервиси Вајбер и Вацап. Будите уз Спутњик.

Специјално тужилаштво и полиција Црне Горе саопштили су да је данас ухапшено 20 особа из Србије, које су осумњичене да су имале у плану хапшење актуелног премијера Мила Ђукановића. На парламентарним изборима бира се 81 посланик са 17 изборних листа. Први незванични резултати биће објављени у 21 сат. Спутњик ће од отварања бирачких места, па до објављивања прелиминарних резултата из минута у минут емитовати све најважније информације у вези са изборним процесом у Црној Гори.

——————-

Поштовани грађани Црне Горе, чињеница да Ђукановић и ДПС покушавају да у Црној Гори заведу диктатуру гашењем апликација за комуникацију – Вибера и Wхатсаппа, врло су јасни знаци да је ДПС изгубио на изборима. Овако диктатори реагују када су свјесни да су готови.

Не дајте се обесхрабрити, ово су последњи трзаји одлазећег режима. Ко још није гласао, нека изађе и гласа са осмијехом на лицу – Црну Гору тренутно посматра цијели свијет.
ДПС је изгубио на изборима, задајмо му коначни ударац са још више заокружених тринаестица на гласачким листићима. До побједе!

П.С. У немогућности да користите Вибер, најпопуларнију апликацију за комуникације у ЦГ, препоручујемо вам да скинете апликацију по имену Телеграм (за Андроид и иОС).

Спутник,Демократски фрон