Србија

Вучић српски народ сматра стоком! (видео)

Људи у Србији због Вучићеве власти немају појма куд њихов новац одлази и Вучић себи скројио закон да немора о ничем народ обавјештава! Kао што рекох, он сматра народ стоком! То би требали народи да направе као у Француској русвај, доста шетње!

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. “Вучић одбио предлог да се Русија укључи у дијалог око Косова: Имамо разговоре под окриљем ЕУ. Нема потребе за додатним преговарачима

    „Бар десет пута сам разговарао с Путином о КиМ, први пут у Сочију. За компромисно решење сам имао његову подршку, питаћу га и у јануару. Имамо разговоре под окриљем ЕУ, а велике силе изражавају своје жеље. Нема потребе за додатним преговарачима, јер је суштина да се договоримо с Албанцима. Не могу да га наметну ни Американци, ни Руси ни Европљани ни нико други. Наравно да је САД на страни Албанаца, јер су признали Косово“, рекао је Вучић.

    Председник Србије је рекао да не жели да буде доносилац лоших вести, јер жели компромис.”

    “ZATO STO SAM PAMETAN”!?
    Pa, neka ti bude, sam si kriv …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!