Политика приватности

Србијаданас.нет поштује Вашу приватност, те ова политика приватности представља документ који описује врсту података који се прикупљају из земље и света и начин на који се они користе.

Ми не сакупљамо Ваше личне податке када посетите наш сајт, осим уколико сами не одлучите да нам пружите те информације и оне се могу објавити само уз Ваш пристанак.

Приликом преноса података преко Интернета, може да дође до безбедносних пропуста, те се не може искључити евентуална злоупотреба података, јер је Интернет непредвидив медиј и поред свих мера безбедности и сигурности комуникационих протокола, тј. потпуна заштита података од приступа од стране трећих лица није могућа.

Треће стране, путем којим се приказују рекламе на нашем сајту, могу да постављају и читају колачиће у прегледачима корисника, односно користе веб-светионике за прикупљање информација на основу приказивања огласа на нашем сајту.

Интернет колачићи

Колачићи су датотеке, које су веб сајтови, које сте посетили, направили за складиштење информација о прегледању, као што су подешавања за сајтове или информације о профилу.

Постоје две врсте колачића: колачиће оригиналног сајта поставља домен сајта наведен на траци за адресу, док колачићи треће стране долазе из извора других домена чије су ставке, попут огласа или слика, уграђене у страницу.

Србија данас користи колачиће на Интернет порталу србијаданас.нет (“Сервис”). Користећи Сервис, слажете се са коришћењем колачића.

Наша политика колачића објашњава шта су колачићи, како користимо колачиће, како треће стране са којима можемо да сарађујемо могу користити колачиће Сервиса, ваше изборе везане за колачиће и додатне информације о колачићима.

Шта су колачићи

Колачићи су мали текстови које ваш веб прегледач шаље веб страни коју посетите. Датотека колачића се чува у вашем веб прегледачу и омогућава вам Сервису или трећој страни да вас препозна и олакша вашу следећу посету, а услуга коју том приликом добијете биће вам кориснија и квалитетнија.

Колачићи могу бити “стални” или “сесијски” колачићи. Како Србијаданас.нет користи колачиће када користите и приступите нашем Сервису. У ваш веб претраживач можемо поставити више датотека колачића.

Користимо колачиће у следеће сврхе: да омогућимо одређене функције Сервиса, да обезбедимо аналитику, да ускладиштимо веше преференце, да омогућимо испоруку огласа, укључујући оглашавање понашања (behavioral advertising).

Користимо сесијске и сталне колачиће на Сервису. Користимо и различите врсте колачића за покретање Сервиса:

– Основни колачићи. Можемо користити основне колачиће за аутентикацију корисника и спречити лажну употребу корисничких налога.

Колачићи независних произвођача

Поред наших властитих колачића, можемо користити и различите колачиће трећих страна да пријављујемо статистику коришћења услуга, испоручимо рекламе на и преко услуге и тако даље.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!