Србија

Ако те ко рокне то ће бити они за које радиш и којима си се заклео на верност!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да опозиција може да дође на власт само на изборима или може да га убије, а то што не желе изборе, пошто их народ неће, довољно говори да окупљање није окупљања ради.

“Који је то други начин да се докопају власти осим да ме убију и избори? Било би нормално да су избори опција, али они знају да их народ неће. Шта им остаје као друга опција? Немојте да лажете народ да вам је то некакво окупљање”, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у Новом Саду.

Истакао је да може да их се окупи и 10.000 или 20.000, али да то не значи да је промењена власт.

“Шта је смисао? Кажите људима: Или хоћемо изборе или да га убијемо.

Ако хоћете да причате о изборним условима, па они су данас веома неповољни за нас. Али нећу даље ни да причам о томе, већ када дође време за изборе. Имаћемо Председништво странке у понедаљк па ћемо полако да разговарамо о многим стварима”, навео је Вучић.

Он је изразио уверење да је Србија пристојних, нормалних, добрих људи који хоће да се боре за долазак нових инвестиција, као на пример Фолксваген, неупоредиво снажнија од оних који би да је растуре и врате у пљачкашке 2000-те године.

Тада, како је рекао, нисмо могли ни да сањамо о обнови зграде РТВ, и других које је срушио НАТО и да се обнови било шта у Новом Саду, јер су они који су тада били на власти милисли да су паре само за њихов џеп.

На питање новинара да ли постоји и колико је оштра поларизација између Србије која гради и Србије која руши, Вучић каже:

“Мој посао је да се борим за инвестиције и да се борим за Србију која ради и напоредује, али наш посао је и да се изборимо да Србију било ко не сруши. Будите уверени да ћемо у том послу успети, ма колико непријатности и проблема нама то носило.”

Он је подсетио на насилне протесте од прошле суботе, наводећи да су лидери СзС милсили да не постоји нико ко може да им се супростави у тој атмосфери, али су се преварили.

“Има и храбријих од њих, а нису силеџије и насилници и то је њихов највећи проблем”, истиче Вучић.

Подсећа да су својевремено биле ударене новинарке Пинк ТВ , а да се говорило да су то глумиле, пре тога је, каже, нападнута Мира Коичић из РИК, потом су Маји Гојковић завртали руку, па доносили вешала, па су хтели да нападну Дијану Хркаловић само зато што су очекивали другачије резултате избора…

“Зато су били потребни немири и тако долазите до тога да је нормално да неко разбија стакло камиона и каже: ”Вози против полиције” и ником ништа. И још соле памет политички, а удара с леђа полицајца и чим се полицајац окрене, он побегне. Још нам држе придике да је то будућност Србије и да су то најбољи људи”, рекао је он.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Kmeeee, kmeeee, kmeeeeee …
    Sta je, sta slinis?
    Sta je, prpa, a?
    Bitango slinava!
    Sikter, bre, u albaniju kod tvoje siptarije pa tamo unistavaj i rugaj se narodu ako smes, slinava kukavice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!