Србија

Православни Срби протестују против одржавања геј параде у центру Београда

Противници одржавања „Параде поноса” блокирали су у центру Београда раскрсницу Булевара краља Александра и Таковске улице куда би у касним поподневним часовима требало да прођу учесници параде.

Окупљени носе крст, иконе, српске заставе, и транспаренте „Неморал и геј срамоту никад више у јавном животу” и „Православну Србију не покорише ратом већ изнутра пионима ЕУ, Ватикана и НАТО”. Скуп у центру обезбеђује велик број полицајаца.

Београдска „Парада поноса” почиње у 17 часова на Тргу Славија, а учесници ће ове године, под паролом „Не одричем се”, шетати до најважнијих институција у земљи и указати на потребу решавања проблема припадника ЛГБТ+ заједнице у Србији.

Окупљени на паради ће шетати Улицом краља Милана и преко Трга Николе Пашића, поворка ће проћи испред Скупштине Београда па Дома Народне скупштине, затим испред зграде Владе Србије где је најављено краће обраћање, после чега ће шетња бити завршена у Парку Мањеж, преноси Бета.

Политика.рс, Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. i nikoga ovde ne bi svoj protest izraziti, protiv zveri satanistickih i masonskih i brdjana izmetcara carevih, koji ce ako ovako potraje, ko americki policajci, slozno pucati na svakog ko ih pogleda il dupe neda il Srbinom se nazvati da.
    — znam da ovo nece niko vise citati, jer jucerasnje vesti su zaboravu predate, al nek ostane za buduce, da svi mi nismo bili kukavice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!