Интервју

ИНТЕРВЈУ: Велибор Вукашиновић – Шокантна истина о траговима на небу и последице тога! (видео)

Гост Славија инфо тв био је бивши директор безбедности и надзора авио саобраћаја као и бивши директор ЈАТа. Тема емисије биле су истраге које је он водио а против запрашивања људи из авиона са тешким металима која је Вукашиновић набројао у емисији. Kомисија је тад установила да је таквих летова изнад Србије и Црне Горе било 740. А најдрастичније се десило кад су Американци тражили да нема наших ловаца на небу.

Баш тог дана Немачки авион који је возио пуковник Штеф коме је касније забрањено да лети изнад наше земље, бацио је нешто из ваздуха изнад Маљена по сведочењу цивилног пилота који га је видео а враћао се из Тивта за Београд. Вука Драшковића означио је као најодговорнијег јер је он то тада потписао и договорио, наше службе су покренуле истрагу а немачки амбасадор Цобел је тад тврдио да се то никада није ни десило.

Људи данас нису свесни шта се све испушта из ваздуха зато и не реагују као што су 1999 године реаговали, јер ово има одложени ефекат а лако се може утврдити дејство нарочито преко броја умрлица на местима где је и шта избачено. Поред ове теме било је речи и о др Kону који је што је веома необично војску напустио у чудним околностима. Вукашиновић сумња да иза овога стоје фирма Монсанто са циљем да се у будућности осуши свака аутохтона сорта и да се касније може садити само њихово ГМО семе. Један од добрих примера борбе против овога је Kина јер је она чим је то уочила одреаговала. Авион 747 из Зимбабвеа је мистериозно експлодирао.

Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Велибор Вукашиновић - Шокантна истина о траговима на небу и последице тога! (видео)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!