Црна Гора

Води прави пропагандни рат против Срба, српске државе и цркве а син му докторира у Крагујевцу!

Син председника Владе Црне Горе Здравка Kривокапића 16. јула браниће докторат на Медицинском факултету у Kрагујевцу, сазнаје ексклузивно УЦЕНТАР.

Још пре неколико дана наши извори јавили су нам ову вест, да би се јуче она појавила и званичном сајту крагујевачког факултета

-Јавна одбрана докторске дисертације Милоша Kривокапића, под називом: „Испитивање антимикробних, антиинфламацијских, антиоксидационих и кардиопротективних ефеката екстракта сремуша, Аллиум урсинум Л“ одржаће се у Амфитеатру „проф. др Милосав Миша Kостић“ Факултета медицинских наука у Kрагујевцу 16.07.2021. године, са почетком у 12.00 часова- каже се на сајту Медицинског факултета.

Његов отац председник Владе ЦГ Здравко Kривокапић са супругом Јасминком, која је просветни радник као и он- има велику породицу. Здарвко и Јасминка имају петоро деце и двоје унучади. Троје деце је магистрирало, а најстарија ћерка је докторирала. Од два најмлађа сина, један је завршио Медицински факултет, а други средњошколац.

уцентар.рс

фото: твитер/гов.ме/С.Матић

�оментара

  1. Све Милогорце прoтерати их у Милогору. Протерати их и трајно им забранити улаз у Србију!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!