Друштво

ПАДОБРАНАЦ ИЗБАЧЕН ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ: Због мене ће пасти влада! (ВИДЕО)

БЕОГРАД – Најбољи српски падобранац Александар Цветковић избачен је недавно из репрезентације под изговором да је својим деловањем “угрозио интересе и углед Ваздухопловног савеза Србије”.

Револтиран чињеницом да је отишао у Русију и да није могао да уђе у хотел јер се ВСС није договорио са организаторима око боравка, Цветковић је на свом Фејсбук профилу оштро критиковао челнике савеза и због тога је као “награду” добио избацивање из репрезентације.

Цветковић је као одговор објавио видео снимак на Јутјубу у коме је истакао да је он “атомска бомба и да због њега може да падне Влада Србије”.

“Избачен сам из Ваздухопловног савеза Србије јер сам, по њиховим речима, брукао заставу и грб Србије, јер сам банчио по клубовима у Русији на Европском првенству. Оцрњен сам најстрашније од људи из екипе, који су требали да штите мој интерес. Ја сам атомска бомба. Може да се деси да Влада у Србији падне због мене! Дао сам интервју који сигурно неће бити објављен. Сто одсто, јер се тиме љуља Влада. Народ стоји иза мене. Иза мене стоји 100.000 навијача Звезде.

Стоји 10.000 моториста, јер и ја возим мотор. Стоји 16.000 тракториста који су две недеље блокирали улице Србије јер су опљачкани. Мени је живот угрожен. Ја можда до петка нећу бити жив. Можда ћу бити ухапшен. Имам гомилу необоривих доказа које ће мој адвокат, уколико будем убијен, проследити Европским силама, јер у Србији мора под хитно да дође протекторат. Нема другог решења. У медијима се чује само глас политичара. Где је глас друге стране? Дај да чујемо господина Хашима Тачија. Дај видимо шта тај човек каже. Питање је дана када ће настати свеопшти хаос у земљи”, причао је Цветковић.

Александар Цветковић се падобранством бави 15 година и за то време је скочио преко 2.400 пута у скоро свим земљама света. Један је од свега неколико инструктора за тандем скокове. Током каријере је освојио преко 170 медаља, 30 пехара, неколико пута је оборио рекорде. Недавно је изјавио да може да уради исто оно што је учинио Феликс Баумгартнер и скочи са ивице свемира, али да му је први циљ да обори рекорд Европе и скочи са висине веће од 14.400 метара.

Цветковић је недавно са колегама, навијачима Црвене звезде, најавио 145. вечити дерби скоком право на “Маракану”.

Падобрански клуб “Црвена звезда” се оградио од ових изјава Александра Цветковића. Како истичу у клубу, они се баве само спортом и једине изјаве које дају су спортске природе у циљу популаризације падобранства као занимљивог и лепог спорта.

 

Курир

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!