Хроника

Принудна наплата дугова за струју (пленидба имовине) почиње за месец дана

Грађани који имају дуговања за струју из периода од јула до новембра 2013. добијали су претходних дана обавештења о дугу, камати и трошковима извршења.

Рок за плаћање по овом закључку је осам дана, а дужници који се оглуше о захтеве извршитеља већ за месец дана могу да очекују пописиваче имовине.

“Прво се може очекивати стављање административне забране на плату или пензију. Дужницима који немају примања провераваће се стање рачуна у банкама, а наплата је могућа и одузимањем покретних ствари, укључујући аутомобиле, моторе, па и непокретну имовину”, прецизирала је за “Блиц” Светлана Манић из Коморе извршитеља.

Сви који дуг измире у предвиђеном року извршитељима ће платити 1.800 динара, а они који пробију рок – 3.600 динара.

Блиц, Екапија

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. pa to su goveda,prvo da naplate Merimi Njegomir i njoj slicnim pa onda ovom napacenom narodu,ovaj ostatak naroda bi sigurno platio svoj dug da ima para,a vojnim veteranima da naplate onda kada im se isplate dnevnice koje im drzava duguje!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!