Србија

ВУЧИЋ КИРБИЈУ: Београд је за инфраструктурне пројекте који ће повезати Србију и Албанију

ПРЕМИЈЕР Србије Александар Вучић разговарао је у Београду са амбасадором САД у Београду Мајклом Кирбијем о билатералним односима Србије и САД, посебно о економској сарадњи и могућим новим америчким инвестицијама у српску економију, саопштено је из Владе Србије.

У саопштењу се наводи да је у разговору констатовано да „Србија нуди добре услове за страна улагања, а једна од предности је стабилна политичка и економска ситуација у земљи“.

Кирби и Вучић разговарали су и о дијалогу Београда и Приштине и ситуацију на Косову, а Вучић је, како се додаје, „поновио опредељеност за реализацију инфраструктурних пројеката, који би повезали Србију и Албанију и допринели политичкој стабилности и економском напретку региона“.

Бета

фото: Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. ДАЛИ ЈЕ И ОВАЈ СМРАД КИРБИ У ТВОЈ КАБИНЕТ СА КЕРОВИМ САВЕТНИЦИМА. КУКАЛА ТИ МАЈКА ДА ЈЕ ЗНАЛА ДА ЋЕШ ОВО ДА УРАДИШ ОД СРБИЈЕ СИГУРНО БИ АБОРТИРАЛА ДА НЕ РАЂА СКОТА И ИЗДАЈНИКА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!