fbpx
Насловна / Србија / Ванредни парламентарни избори у Србији у јеку спољне и унутрашње окупације!
Ванредни парламентарни избори у Србији у јеку спољне и унутрашње окупације! 1

Ванредни парламентарни избори у Србији у јеку спољне и унутрашње окупације!

Док Шиптари на окупираним деловима Србије свакодневно јачају своје војне потенцијале и чак прелазе на југоисток државе инсталирајући нове војне јединице у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи, а сепаратистичке тенденције неометано испољавају Вехабије у рашкој области, затим екстремистички елементи у Војводини и тимочкој крајини, квислиншке власти Србије су уништиле сваки одбрамбени потенцијал земље у наоружању, а људство десетковале, како би, по налогу окупатора из НАТО земаља, одбрамбена моћ постала ништавна.

Осим што је тешко наоружање демонтирано и уништено у железари Сартид, број активних војника је смањен на симболичну меру, при чему су искусни официри пензионисани у најбољој форми, са озбиљним искуством и знањем, а у војску су доведене жене без искуства и тако, уместо да раде и рађају, имаће лако наоружање и неадекватну одвраћајућу улогу према нарастајућим апетитима добро опремљених екстремних елемената у земљи и окружењу.

За такву политику сада треба да гласа осиромашени народ, који је сведен на понижавајућу улогу повлашћених робова, са радним местом у администрацији колаборационистичког режима. Најнеспособнији слојеви друштва ће добити могућност опстанка запошљавањем у презадуженој државној апаратури, а можда и само кесу са пар литара јестивог уља, пар сапуна, мало брашна и шећера.

Народ је тенденциозно стављен у ситуацију да буде задовољан као шугави пас коме баце кору бајатог хлеба. Здравствени систем је претворен у банду лопова, са око 50% немедицинских, партијских кадрова. Правосуђе ради за политичко-криминалну структуру власти и нема ни моћ ни вољу да спроводи законе, па чак ни Устав РС. Привреда више не постоји. Задуженост земље вртоглаво расте и дугови ће моћи да се врате једино новим територијама и природним богатствима. Србија је на путу сигурног нестанка.

Дакле, овако сигурно не треба водити земљу, а никакви избори, у оваквом систему неће моћи да измене инерцију растакања свих традиционалних вредности. А како треба? Треба формирати владу у сенци од доказаних патриотских структура. Извести револуционарни преврат и заузети институције. Успоставити односе са Евроазијском Унијом.

Треба прогласити окупацију на КиМ и сарадњу са окупационим владама свести на технички ниво. Престати са задуживањем и конфисковати сву нелегално стечену имовину! Дефинисати дела велеиздаје у оквиру виталног угрожавања интереса земље и увести смртне казне за извршење истих. На смртне казне, због велеиздаје, би морали да буду осуђени: Александар Вучић, Томислав Николић, Борис Тадић, Млађан Динкић, Чедомир Јовановић и многи други. На доживотну робију би морале да оду Наташа Кандић, Соња Бисерко, Соња Лихт, Ненад Чанак и слични, због отворене сарадње са окупаторима и антисрпског деловања.

Из цркве треба одстранити све екуменисте. Из образовања избацити све изопачености и историјске фалсификате, наметнуте од окупационих власти. Државну администрацију свести на максималних 8%. Такође треба стриктно забранити запошљавање по политичкој основи или кумовско родбинским везама. За корупцију кажњавати дугогодишњим казнама, а свим судијама чији предмети нису решени у року од 2 године, одузети право на даљи рад у правосуђу.

Улагати више новца у науку и културу. Повратити самосталност здравствених институција и фармацеутске индустрије, а увозити само најнеопходније лекове и то искључиво из Русије. Вратити редовно служење војног рока и вратити све војно способне официре сареспектабилним знањем и искуством. Распустити женске војне јединице! Лустрирати све руководеће кадрове и чланове њихових породица из периода окупације.

Ви сада, на ванредним парламентарним изборима, бирате између понижења и разочарења. Алтернатива таквим изборима је програм патриотске владе у сенци и насилно скидање марионетског режима с власти, уз јачање националног идентитета и рехабилитацију традиционалних људских вредности.

Милутин Милошевић

Васељенска

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У овом месту су највеће плате у Србији: Укрштање три ауто-пута донеће им још више новца 11

У овом месту су највеће плате у Србији: Укрштање три ауто-пута донеће им још више новца

Kад у децембру буде завршен ауто-пут од Сурчина до Обреновца и спојен са деоницом до …

ДЕЦА ЗА ПОШТОВАЊЕ: Четири медаље за српске информатичаре у Азербејџану 12

ДЕЦА ЗА ПОШТОВАЊЕ: Четири медаље за српске информатичаре у Азербејџану

Четворочлана информатичка екипа Србије освојила је једну сребрну и три бронзане медаље на 31. Међународној …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *