fbpx

Ванредни парламентарни избори у Србији у јеку спољне и унутрашње окупације!

0
(0)

Док Шиптари на окупираним деловима Србије свакодневно јачају своје војне потенцијале и чак прелазе на југоисток државе инсталирајући нове војне јединице у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи, а сепаратистичке тенденције неометано испољавају Вехабије у рашкој области, затим екстремистички елементи у Војводини и тимочкој крајини, квислиншке власти Србије су уништиле сваки одбрамбени потенцијал земље у наоружању, а људство десетковале, како би, по налогу окупатора из НАТО земаља, одбрамбена моћ постала ништавна.

Осим што је тешко наоружање демонтирано и уништено у железари Сартид, број активних војника је смањен на симболичну меру, при чему су искусни официри пензионисани у најбољој форми, са озбиљним искуством и знањем, а у војску су доведене жене без искуства и тако, уместо да раде и рађају, имаће лако наоружање и неадекватну одвраћајућу улогу према нарастајућим апетитима добро опремљених екстремних елемената у земљи и окружењу.

За такву политику сада треба да гласа осиромашени народ, који је сведен на понижавајућу улогу повлашћених робова, са радним местом у администрацији колаборационистичког режима. Најнеспособнији слојеви друштва ће добити могућност опстанка запошљавањем у презадуженој државној апаратури, а можда и само кесу са пар литара јестивог уља, пар сапуна, мало брашна и шећера.

Народ је тенденциозно стављен у ситуацију да буде задовољан као шугави пас коме баце кору бајатог хлеба. Здравствени систем је претворен у банду лопова, са око 50% немедицинских, партијских кадрова. Правосуђе ради за политичко-криминалну структуру власти и нема ни моћ ни вољу да спроводи законе, па чак ни Устав РС. Привреда више не постоји. Задуженост земље вртоглаво расте и дугови ће моћи да се врате једино новим територијама и природним богатствима. Србија је на путу сигурног нестанка.

Дакле, овако сигурно не треба водити земљу, а никакви избори, у оваквом систему неће моћи да измене инерцију растакања свих традиционалних вредности. А како треба? Треба формирати владу у сенци од доказаних патриотских структура. Извести револуционарни преврат и заузети институције. Успоставити односе са Евроазијском Унијом.

Треба прогласити окупацију на КиМ и сарадњу са окупационим владама свести на технички ниво. Престати са задуживањем и конфисковати сву нелегално стечену имовину! Дефинисати дела велеиздаје у оквиру виталног угрожавања интереса земље и увести смртне казне за извршење истих. На смртне казне, због велеиздаје, би морали да буду осуђени: Александар Вучић, Томислав Николић, Борис Тадић, Млађан Динкић, Чедомир Јовановић и многи други. На доживотну робију би морале да оду Наташа Кандић, Соња Бисерко, Соња Лихт, Ненад Чанак и слични, због отворене сарадње са окупаторима и антисрпског деловања.

Из цркве треба одстранити све екуменисте. Из образовања избацити све изопачености и историјске фалсификате, наметнуте од окупационих власти. Државну администрацију свести на максималних 8%. Такође треба стриктно забранити запошљавање по политичкој основи или кумовско родбинским везама. За корупцију кажњавати дугогодишњим казнама, а свим судијама чији предмети нису решени у року од 2 године, одузети право на даљи рад у правосуђу.

Улагати више новца у науку и културу. Повратити самосталност здравствених институција и фармацеутске индустрије, а увозити само најнеопходније лекове и то искључиво из Русије. Вратити редовно служење војног рока и вратити све војно способне официре сареспектабилним знањем и искуством. Распустити женске војне јединице! Лустрирати све руководеће кадрове и чланове њихових породица из периода окупације.

Ви сада, на ванредним парламентарним изборима, бирате између понижења и разочарења. Алтернатива таквим изборима је програм патриотске владе у сенци и насилно скидање марионетског режима с власти, уз јачање националног идентитета и рехабилитацију традиционалних људских вредности.

Милутин Милошевић

Васељенска

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Спремите се за велику економску кризу, Србија ће претрпети два удара! (ВИДЕО)

3.6 (17) Британија ради на томе како да се реши Мила Ђукановиића, а задржи Црну …

Србија без новог поглавља у приступним преговорима са ЕУ

5 (8) Иако је било очекивано да Србија пре летње паузе отвори преговарачко поглавље 2 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *