Србија

ПИНК СВЕ ЛАЖЕ! Вучић на фотографисању на Светском самиту у ЋОШКУ поред жардињере!

Иако ових дана можете чути велике приче о томе како је Вучић у Кини дочекао као светски лидер, као некад Тито, те да је само пред званицама из целог света свирана песма “ТАМО ДАЛЕКО”.

ПИНК по свему судећи опет лаже.

Наиме, није тачно да је кинески председник Си Ђи Пинг наредио да се свира “Тамо далеко” јер је Србија и њег званичник Вучић изнад осталих гостију. Ово је само део протокола по којем је било предвиђено да се свирају националне нумере из држава готово свих гостију.

Што значи да Кинези нису изабрали “ТАМО ДАЛЕКО” јер су били одушевљени Вучићем, већ је то урађено из пристојности и реда.

Друго, неколико медија у држави објавило је да је “ПУТИН СВИРАО НА УВЦЕ ВУЧИЋУ ПРЕКО КЛАВИРА”. Ово је брутална лаж. Руски председник јесте засвирао клавир у једном тренутку, али не Вучићу “на увце” већ у једној просторији пред својом делегацијом и представницима Кине, који су сви заједно чекали да дође и кинески председник.

Вучић није ни био у просторији тада.

Треће, на финалном фотографисању са овог самита из Кине ( које је јако битно), наш представник Вучић био је послат на такозвани “РУБ” тјс. ћошак фотографије, што значи да остали присутни нису давали на његовом значају.

Реалност није тако ружичаста, као што ПИНК тврди..

ИЗВОР: Дневни Журнал

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. У нормалној држави би Пинк био затворен за 24 минута.
    Али пошто је у милости АВ-а може да лаже до миле воље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!