Србија

Агент српске БИА-е: Јуче су кроз “централну“ Србију прошли шљемови за “Војску Косова“!

Београд – Сам врх српске државе јуче је извршио чин велеиздаје када су из царинског магацина у Крњешевцима “ослободили“ заплијењену “робу“ за Косово и Метохију која је била одузета захваљујући активностима Безбједоносно информативне агенције. Најгоре од свега је то што у питању није било каква роба, него најсавременији шљемови, произведени у Великој Британији за “Војску Косова“.

Након информација које је посједовала српска БИА, спроведена је и ефектна акција и они су заплијењени на територији Републике Србије, каже за портал УЈЕДИЊЕЊЕ високорангирани радник српске државне службе безбједности (БИА).

Шљемови су заиста квалитетни и последња су ријеч технике када је ова врста војне опреме у питању, каже извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из српске Безбједоносно информативне агенције.

Посједују све: од радио-везе, одликују се врхунском флексибилношћу, малом масом, “пресвучени“ су и рађени на основу америчког борбеног шљема, тврди наш саговорник.

Он додаје и да је, на крају, ипак, након консултација са државним врхом, стигло наређење да се заплијењени шљемови испоруче Албанцима на Космету. Тиме је режим Александра Вучића починио још један акт велеиздаје српских националних интереса и доказао да је марионета западних сила у Србији.

На питање новинара портала УЈЕДИЊЕЊЕ којим смо тражили објашњење зашто је “терет“ морао да прође кроз централну Србију, а не неким другим путем, наш саговорник објашњава:

“Ово је дјело агената британске службе са циљем да се Србија додатно понизи. Дакле, након избора Ане Брнабић за премијера Србије, ово је друга значајна провокација, безбједоносно можда до сада највећи инцидент од када је Александар Вучић на власти. Циљ им је да нас намјерно провоцирају и понижавају и ставе нам до знања да смо земља без суверенитета, гора од колонија и латиноамеричких банана – државица“.

Уједињење

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!