Србија

ВУЧИЋ: Народ ме воли и поштује мрзи ме само олош и будале

Председник Вучић закључио је посету Њујорку где је сугерисао новинарима неколико пута да има договор са Трампом о његовом доласку у Србију за 2018. годину.

Оно што је занимљиво јесте детаљ који је председник јуче поверио новинарима.

У том саопштењу сматра се да је Вучић нови Тито који ће донети просперитет и мир региону Балкана, ову констатацију многи су исмејали у Србији али и Хрватској као и БИХ.

Вучић је напоменуо да се Србија мења и да само “ћорав” човек не види бољитак али ид а народ врло добро зна ко ради добро и поштено а ко не. Вучић је део јавности који га критикује и не воли ослобио буквално са: Олош и Будале, али је после изјаву ублажио усмеривши је на своје политичке опоненте.

Дневни журнал

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. A šta je sa onima koji ga nit vole nit mrze, nego samo žele da ga nema, najbolje nigde medju živima, ili bar da ga nema na čelu srpske države? Oni su najbrojniji, a njih on nije ni primetio ni pomenuo. Kobajagi predsednik, a ćorav!

  2. Ето, за тог “паметног” нећу да потрошим ни једну реч, јер кад бих рекао да већу будалу у тзв. политици нисам видео, он би се наљутио, а нећу никога да љутим.
    Једна списатељица у својој књизи рече отприлике овако:”Значи да сам толико гована појела овим устима да добих рак гласних жица”.
    Увек се сетим те реченице кад овога сваки дан, ко неку певаљку, видим на тв-у.

  3. Свако нормалан и ко воли Србију види у њему издајника а
    сви који га воле су веће будале и олош од њега !!!

  4. Znaci na u ovoj zemlji Srbiji ima mnogo olosa i budala, ako je po njegovoj oceni ja spadam u OLOS i BUDALE, a inace sam suprotnog misljenja njega voli samo olos(ljudi skloni mahinacijama i pljacki koji su uz njega dosli na vlast) i budale(oni koji ne misle svojom glavom koji izjavljuju volim ga vise nego brata).

  5. БИТАНГА ЈЕДНОМ; БИТАНГА ЗА УВЕК!

    Oнaj ко каже да се Србија мења и да само “ћорав” не види садашњи тако звани бољитак је или ћорав или битанга. Народ, за разлику од његових, који имају богате и издашне тетке, не виде да је лоше, они могу да краду, брате, без бриге, они су држава они су закон. .Ако је ΛV део јавности и народа који га критикује и не воли ословио са олошем и будалом, то каже о себи, да и он ништа није бољи од изнете карактеристике. То може да каже за своје, па макар и, опоненте само неотесана битанга и уличар. Битанге траже да их народ и комшије гласно воле, народ воли из душе само своју децу, а доброг државника може да поштује и цени, док мисле да је добар. Касније најчешће му поздрављају рођену мајку и тетку и свашта му спремају. Шта? То каже историја и прошлост. Ови новокомпоновани политичари, желе да су Тито, а у свему су много далеко и немају, ама баш, никакву шансу да се њему доближе на 20 км. Узалуд раде то, он је један и недостижан.

  6. Voli me, ne voli me? Izvini Predsedniče, ali nismo svi šizofreno podeljeni na crno beli svet, kako nas ti vidi. Evo, ima i nas, koji imaju svoje mišljenje. Dakle: SNS na čelu sa aktuelnim Predsednikom, je nastavio sa upropaštavanjem privrede i prepuštanju nacionalnih resursa strancima-kolonistima, nastavio je sa rastakanjem teritorija (sporazum sa Tačijem) i uopšte ide tim putem. Oni su najblaže rečeno banda, koja samo otima i trpa u lične džepove, a za Srbe i Srbiju se sikiraju, kao za lanjski sneg ( odakle Vulinu 200,000 EUR, ko uopšte raspravlja da li ga volimo ili ne volimo). Ko imalo voli Srbiju, nikako ne može da ceni ili voli SNS i aktuelnog Predsednika, ali ga ne treba ni mrzeti. Posao pravosuđa je da ustanovi poreklo imovine svih aktuelnih političara i da im presudi po učinjenom, a ne da nas zaglupljuju da nam oni saopštavaja šta mi kobajagi mislimo . Nije ovde reč o voli me, ne voli, ovde je reč jeste li krali i kršili ustav, ako jeste prvo CZ, pa sudskim putem isterajte pravdu.

  7. Лудилу краја нема.
    Чак је постало и колективно.
    Наравно, из интереса.
    Зато што су људи ништарије и шљам.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!