Хроника

БЕОГРАДУ: Новинари нападнути док су снимали прилог о мигрантима!

БЕОГРАД – Екипа телевизије О2 нападнута је данас у београдском насељу Миријево током директног укључења у Вести са информацијама о 37 илегалних миграната надјених у једној кући, саопштено је на сајту Б92.

Како је наведено, током директног укључења уживо у Вести телевизије О2 новинар Дарко Јевић причао је о хапшењу које се рано јутрос догодило у Миријеву, када је екипи пришла непозната жена, напала их и покушала сниматељу да одузме камеру.

Додају да се раније данас десио напад и на екипу Прве телевизије, када је син ухапшених напао новинара Стефана Јовића.

Раније данас, припадници Министарства унутрашњих послова у Београду открили су 37 илегалних миграната у кући у Миријеву и ухапсили две особе због кријумчарења људи.

Србија идаље није објавила статистику о порасту броја кивичних дела на општинама у којима су стационирани илегални мигранти, то јест компаративни пресек пријава грађана у периоду пре и након доласка илегалних миграната на одређену општину.

Једини подаци који су објављени односе се на број процесуираних миграната што не покрива највећи број кривичних дела овог типа, за које починиоци никада не буду ухваћени, па је потребно истражити број пријава грађана и нерешених случајева на одређеној територији.

Извор: Курир, Б92, Дневна Газета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!