Став

Гордана Секулић: Модел „две Немачке“ по једном шиптарском лобисти

Зашто Душан Јањић – који агресору признаје прече право отимања него држави чија се територија отима право очувања интегритета – уопште има места у медијима

Душан Јањић, један од шиптарских симпатизера и логистичка подршка Вучићевој политици издаје Косова односно Србије, причајући о проблему „Србије и Косова“ (признајући тиме Косово као државу) „највероватније регулисати према моделу две Немачке“ те истиче:

„То значи да ће се тражити да и Србија добије нешто, са чиме ће јавно мњење бити задовољено. Шта је то што можеш да добијеш, а што ће деловати као озбиљан добитак у очима и Срба који живе на Косову, и у очима Србије“, казао је Јањић.

И сад мене занима зашто – човек који агресору признаје прече право отимања него држави чија се територија отима право очувања интегритета – уопште има места у медијима и зашто није оптужен за речи и дела против државе Србије?

НСПМ

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Zato što je Janjić prava ljiga od čoveka, baš kao što mnogi Srbi naginju da i sami postanu ljige. Ovo danas je vreme, starleta, amoralnih persona, ljudi koji se ne obazru na čast i poštenje. Vreme rijalitija, Marića, Sarapa, Dea, Mtrovića i ostalih koji zdušno rade na duhovnom trovanju Srba. Intelektualna Srbija sramno ćuti. U svakom pogledu, Srbija tavori na niskim granama, a onaj seljačko-zdrav duh gotovo da se sasvm ugasio, pred pritskom amorala, skarada i primitivizma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!