Србија

Само ти Весићу штанцуј те јарболе по БГД! Затребаће брзих дана…

Седница Скупштине града Београда почела је данас нешто пре 11.00 иако је била заказана за 10 сати, а на дневном реду је ребаланс буџета града и други предлози одлука из области економије и урбанизма.

На питање новинарке Н1 о томе да ли мисли да је јарбол на Ушћу од 400 милиона динара потребан, Весић је рекао да ће се српска застава у Београду вијорити, а онда је “поткачио” лидера опозиције Драгана Ђиласа поруком да када дође на власт може да окачи заставу Албаније ако хоће.

Политика СНС-а је да се српска застава вијори у Београду, рекао је Весић и додао да ће се после конкурса знати колико ће тачно коштати јарбол на Ушћу.

Председник Скупштине града Никола Никодијевић је за Н1 рекао да када се буџет води домаћински има пара и за јарбол.

„Питате ме да ли је у реду да се српска застава вијори у Београду? Имамо, зарадили смо 400 милиона динара за српску заставу у Београду“, рекао је Никодијевић новинарима.

Одборник Покрета слободних грађана Раде Вељановски рекао је новинарима да седница касни сат времена, као и прошла седница јер власт Скупштину града сматра својим власништвом и „да ту може да се понаша како хоће“.

Он је рекао да је материјал стигао мимо Пословника, који предвиђа да материјал стигне седам дана пре седнице и да се то правда тиме да је штампарија поплављена, као и да се на тај начин онемогућава конструктиван рад Скупштине.

АУТОР ТЕКСТА: Н1 СРБИЈА / Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. То је паметно..и много јефтиније јер хранити у затвору издајничку багру се не исплати…по кратком поступку вешање а за свиње и крмаче типа чанка метак у чело

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!