Србија

ЕКСКЛУЗИВНО: Србија сабирни центар ЕУ за мигранте заједно са Ираком, Сенегалом, Ганом, Тунисом, Мароком и Албанијом

Овде имате прилику да видите извод из мастер плана немачкоg министарства унутрашњих послова по којем је Србија једно од осам места на којима ће бити основани сабирни центри ЕУ за мигранте са Блиског Истока, Азије и Африке. Питање је ко то сада лаже. Да ли лаже немачко министарство унутрашњих послова или министар Стефановић и остатак напредне велеиздајничке секте која од доласка на власт 2012. године све ради да уништи Србију и Србе.

Не само да су огрезли у страховите облике тешког криминала и корупције они сада од Србије праве сабирни центар за афричке и блискоисточне мигранте који ће бити протеривани из Немачке и ЕУ.

ЕКСКЛУЗИВНО: Србија сабирни центар ЕУ за мигранте заједно са Ираком, Сенегалом, Ганом, Тунисом, Мароком и Албанијом

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. У склопу овога постају јаснији дириговани коментари у већини таблоидних новина типа – Бежите децо одавде и слични. Неко ствара атмосферу безнађа како би се овај простор испразнио за пријем миграната.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!