Европа

Мрачне тајне Ватикана: У амбасади Свете столице пронађене људске кости

За време ремонта једне просторије зграде апостолске нунцијатуре (амбасаде Ватикана) у Риму откривени су остаци људских костију, саопштила је прес-служба Свете столице.

У нунцијатури су одмах стигли припадници ватиканске жандармерије који су информисали о открићу представнике Свете столице, а затим званичне власти Италије.

Главни тужилац Рима Ђузепе Пињатоне послао је експерте који треба да открију старост, пол умрлог и време смрти. Према једној верзији, остаци би могли да припадају једној од две малолетне девојке које су нестале у Руму 1983. године под чудним околностима.

Подсетимо, петнаестогодишња кћерка власника једног од римских барова Мирела Грегори отишла је на састанак са познаником 7. маја 1983. године и нестала без трага. Кћерка једног од запослених у Префектури папског дома Емануела Орланди, која је такође имала 15 година, позвала је 22. јуна 1983. године једну од сестара и саопштила да је добила понуду за снимање рекламе козметике и такође нестала.

Вестионлине, Спутник

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!