Хроника

Стефановић неће гонити Угљанина због говора мржње, а Срби се хапсе због статуса на Фејсбуку!

БЕОГРАД – Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је да је „ужасна“ изјава Сулејмана Угљанина да је Србија „фашистичка творевина“, али је рекао да не жели да придаје значај човеку, који то не заслужује. Упркос чињеници да се грађани Србије редовно гоне због политички некоректних статуса на Фејсбуку, представник мањинске странке Сулејман Угљанин остаће некажњен за ширење мржње према особама Српске националности.

Он је додао да ће Србија увек наћи начина да реагује на такве изјаве, поручивши да ће председник и Влада Србије радити за све Бошњаке.

„Хоћемо да се људи у земљи не деле и да радимо да људи живе боље. Неозбиљни и неодговорни политичари су ствар прошлости“, рекао је Стефановић синоћ за РТС скрећући пажњу са говора мржње.

Он за Угљанина каже да се наводно не ради о нарочито озбиљном политичару.

Како је навео, Угљанин је, док је био у власти, стајао уз химну „Боже правде“ и учинио је много за себе.

Извор: Тањуг/Дневна Газета/Курир

�оментара

  1. Mislite slina kojoj je i rodjena zena u oci rekla da je slina? Pa, nece, isti ih placaju da laprdaju i bacaju koske narodu, kao da smo i mi tupa, mutava masa bez mozga kao oni.
    Ali, mi se nismo prodali.

  2. Како се догодило за време министарског мандата, Неше слине, да ухапсе човека због смс поруке, држе у притвору , док мученик не подлегне (на који начин није извесно)…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!