Хроника

Министар Стефановић о захтевима опозиције: Не желим никога да увредим, али су смешни

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић на конференцији поводом протеста „Сви као један“ рекао је да се на протесту окупило до 7.500 људи. Он је први од представника власти коментарисао изнете захтеве опозиције, наводећи да су „смешни“.

„Не желећи да било кога увредим, ја морам да кажем да су захтеви смешни и да немају утемељење ни у снази, ни у реалности“, рекао је Стефановић.

Он је, међутим, рекао да ће се у вези захтева огласити и председник Србије, као и представници странака.

„Што се тиче председника, он је размишљао да ли да се обрати јавности после скупа, јер је најављиван као највећи скуп, али након што је чуо језик мржње, сматрао је да су представници опозиције својим говорима о себи рекли више него што може он“, сматра Стефановић.

Kоментаришући број људи који је био присутан на данашњем протесту, Стефановић је рекао да је лако пребројати окупљене на отвореном простору и да их је највише било 7.500, али да ће полиција саопштити тачан број.

„Овај скуп је до сада без инцидената, што је добро. Имаћемо тачан број колико се људи окупило, да ли је то 7420 или 7510. Тај број је почео да се осипа након говора и у шетњи до Владе је било између 5.000 и 6.000 људи“, оценио је Стефановић.

Иако је говорио као министар унутрашњих послова, Стефановић је најавио и митинг председника Србије и Српске напредне странке 19. априла на истом месту.

„Ако желе да виде како изгледа 100.000 људи на истом месту, видеће у петак“, рекао је Стефановић.

Стефановић је на почетку конференције рекао да је полиција била у Скупштини у складу с законом и како би спречила да је неко спали, „јер се то већ догађало“.

Извор: Инсајдер

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. HAHAHAHHAHAHAHAAAAAA
    MALI PACOVE, SLINAVI SLINAVCE, MA TI SI ZA LUDICU I LUDACKU KOSULJU!
    CELA SRBIJA NA NOGAMA A OVA FEKALIJA SE SPRDACI SA CELIM NARODOM, KAO I VELIKI MU … CORAK!
    BITANGO JEDNA SMRDLJIVA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!