Србија

Зашто си СМРАДУ ИЗДАЈНИЧКИ и даље у коалицији са Харадинајем?

То некако увек заборавиш да кажеш. Да су све твоје подгузне муве гурнуо у те тзв. косовске институције у којима су они посланици, министри, градоначелници, етц.

Кажу Србији олошу издајнички колико су пара узео да подржиш формирање владе убице и терористе Рамуша Харадинаја са којим си и дана су коалицији док опет претиш свом коалиционом партнеру војском.

СПАСИ СРБИЈИ И УБИ СЕ СМРАДУ ИЗДАЈНИЧКИ!

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Providne su te njihove opasne igre, igraju se velikih, mali, beznacajni sadisti i crvi, jaki samo u gomili, siptarska posla, pobratimi se zaigrali pa zaboravili ko ih je kupio i ko ih placa, a ko ih nadzire, nisu samo njihovi vlasnici sa zapada oni koji se pitaju, mali upisani crvi kojima je mesto u rupi, u septickoj jami, pomahnitali u svojoj beznacajnosti, psihopate i slinavi corci.
    Treba ih konacno zgaziti kao sto ljudi gaze gnjide!

  2. Две фекалије – вучко и шеки кандидати за јарбол пред скупштином….јехбо им пас маттер џукачку! ДАБОГДА ЦРКЛИ и ДАБОГДА им све најмилије по кући помрло до детета у колевци мајку им пиздајничку јехбем у уста хохштаплерска и снс-овска!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!