Србија

Предстоји нам топла јесен

Пад температуре и наоблачење које је од данас захватило Србију биће краткотрајно, односно пролазно и потрајаће до недеље, а већ од идуће седмице можемо очекивати топло време са температурама као претходних дана, кажу у Републичком хидрометеоролошком заводу Србије.
Метеоролог Недељко Тодоровић рекао је Тањугу да нас очекује натрпросечно топло време од понедељка са највишим дневним температурама од 24 до 27 степени.

Како каже, ни ове године неће нас заобићи Михољско лето и предстоји нам топла јесен.

– Наредних дана, до недеље, биће свеже, посебно у јутарњим сатима, а у котлинама и брдско планинским деловима биће можда и мраза. Температура ће се кретати од 2 до 10 степени ујутру, а преко дана биће од 18 до 22 степена – рекао је Тодоровић и додао да нам се „позно лето“ враћа већ од понедељка 23. септембра када се могу очекивати температуре и до 27 степени.

До краја месеца, 24 и 28. септембра може се очекивати краткотрајно наоблачење док ће осталих дана бити претежно сунчано и такво време наставиће се и у октобру.

Биће суво, без падавина, а кишни период наступиће од новембра, када би се могли очекивати и први јутарњи мразеви.

Танјуг,Вестионлајн

Оцените текст

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте
Close
Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!