Србија

Почели су да верују у сопствене лажи, Брнабићка уопште не зна више шта прича (видео)

Ако је веровати председници српске владе Ани Брнабић Србија је под њеном управом постала светска велесила у образовању?! Погледајте видео и сами просудите да ли она уопште зна шта прича?


Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. I ja bih veoma voleo da čujem kako se to uvodi programiranje kao obavezan predmet u osnovnoj školi.
    Prvo to je potpuno besmisleno, jer se programiranje svodi na tzv. sintaksu koja se jako brzo zaboravi, tako da je potpuno besmisleno uvoditi ga u osnovnoj školi.
    Drugo, deca u osnovnoj školi često muku muče i sa svojim biološkim srpskim jezikom, sa njegovim pravopisom, a predmet programiranje ih suočava sa novom, drugačijom logikom, načinom iskazivanja zapovesti i opisivanjem sadržaja. Potpuno šašavo.
    Treće, šta će deci u osnovnoj školi programiranje? Ona često ne umeju ni da koriste mnoge standardne programe koji bi im bili od koristi, a mi treba da ih učimo da programiraju. Šta očekujemo da će oni programirati? Sajtove? Besmisleno. Za to je osim programiranja potrebno još mnogo drugih znanja, pa time i čitav tim ljudi. I čime bi oni uopšte popunili te sajtove, osim možda budalaštinama kojih je najlakše setiti se.

    Brnabićka se dohvatila nečeg o čemu nema pojma, ne može da uhvati priključak i stvori elementarne predstave, pa truća na sve četiri strane sveta i sramoti sebe i nas. Ona misli da su joj se tamo divili zbog njenih lagarija o programiranju u osn. školi, a oni su je zapravo zezali, jer su oni verovatno ušli u materiju i znaju kolika je to budalaština koju je ona tamo sva važna trućala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!