Интервју

ИНТЕРВЈУ: Александар Павић – Први смо открили циљеве глобалиста и пружили отпор! (видео)

Гост Славија инфо тв био је политиколог Александар Павић. У емисији Интервју Павић је описао деловање глобалиста како у свету тако и код нас и то од тренутка кад су они заправо настали. По њему комунисти су били први глобалисти на овим просторима а сад њихови потомци настављају исто да раде само помогнути Западом. Врхунац глобализма био је пад Берлинског зида и доба кад је свет престао да има више сукобљених страна. Од тада до данас могло се све више видети ружна слика али и праве намере глобалиста.

Павић је помену да је један од најбоље написаних научних радова на ову тему књига заменика бившег шефа Службе државне безбедности. Анатомија глобалистичког смрада аутора Драгана Филиповића Фиће најбоље описује њихово деловање и рушење државе. Данас глобалисти користе ову ситуацију широм света да би исти ставили под апсолутну контролу. Једна од значајнијих мера у све томе биће укидање готовине као средства плаћања. Срби су један од ретких народа који су схватили њихове планове и први дигли устанак протв њих. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Александар Павић - Први смо открили циљеве глобалиста и пружили отпор! (видео)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!