Србија

Руски хеликоптери за помоћ слетели у Ниш, за њима стижу авиони

НИШ – Два руска вишенаменска хеликоптера типа K-32 слетели су данас око 16 часова на нишки аеродром “Kонстантин Велики” како би се укључили у пружање помоћи.

Oчекуjе се да вечерас слети jош jедан руски авион са хуманитарном помоћи – пумпама, агрегатима, храном за бебе и топлом одећом.

На нишки аеродром током jучерашњег дана слетела су два руска авиона, ИЛ-76 Mинистарства за ванредне ситуациjе Руске федерациjе с хуманитарном помоћи и опремом за помоћ поплављеним подручjима Србиjе.

Из Русиjе jе пре три дана стигло и 76 руских спасилаца коjи су се одазвали позиву да помогну Србиjи коjе су задесиле поплаве.

 

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Nisu Rusi sleteli na Niški aerodrom..(nego Ruski avioni i helikopteri sleću u svoju vojnu Bazu u Nišu..da jebu majku amerima na srpskom Kosovu..)tako vam je to braćo Srbi..sigurno vrlo brzo..nismo mi Srbi mutavi i naivni..zato zapad pizdi zbog ove Ruske baze..i ništa im još nije jasno..biće im jasno..ima dana za megdana,,lep pozzz…svima koji ovaj moj komentar podržavaju…….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!