Хроника

Вучић молио Тадића да му помогне око неких послића у Азербејџану!

Председник СДС Борис Тадић рекао је у Кажипрсту Б92 да је путовао у Азербејџан на молбу Владе Србије.

“Ја сам добио захтев из саме Владе Србије да покушам да помогнем да властитим контактима и кредибилитетом који још имам да се обезбеди наставак градње инфраструктуре у Србији, пре свега ауто-путева”, рекао је Тадић.

Тадић је навео да је разговарао са председником Азербејџана о томе да ли је могуће да се под најповољнијим околностима обезбеди градња ауто-пута од Прељине до Појата.

“Видећемо шта ће бити, први одговори су позитивни”, рекао је Тадић.

На питање ко га је тачно из Владе Србије замолио, Тадић није одговорио.

“То нека они кажу. Упркос томе што сам ја у опозицији и што су владајуће странке моји политички противници увек сам спреман да обавим посао за државу и за грађане Србије”, каже Тадић.

Лидер СДС наводи и да је разлог његовог повратка у дневну политику тај што није видео ниједну политичку опцију која је у стању да решава горуће проблеме грађана.

О томе да ће СДС ући у реконструисану Владу Србије, Тадић каже да је то тема о којој говоре новинари у недостатку озбиљних тема.

“То се све говори међу новинарима у недостатку озбиљних тема и спремности медија да критички приступе буџетској политици и проблемима грађана. Онда се приступа измишљању приче о уласку СДС у Владу. Нема уопште разговора о томе, нити их је било. Морате да разумете како функционише политика. Ви не можете да се понашате као адолесценти, да се заклињете да ће се нешто десити или се неће десити. Нема ту заклињања. Одлуке се доносе од времена до времена зависно од интереса. Ако су интереси да се за неколико месеци такви да се формира нека другачија влада, онда то морамо да узмемо у обзир”, тврди Тадић.

 

Б92

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Изпрћизовали државу, и сада могу онако ортачки да завршавају “послиће” (распродају остатак) Наравно сва та путовања су о трошку народа. Док нам скида кожу са леђа и предлаже стезање кајша.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!