Србија

КАТАСТРОФА! Милион избеглица са Блиског истока надире ка Србији!

Београд – Више од милион избеглица из Сирије, Ирака и Авганистана надире у Србију преко Турске и ускоро ће прећи нашу границу! Ово драматично упозорење издао је Комесаријат за избеглице, који наглашава да уколико међународна заједница не помогне Београд неће моћи да се носи са приливом толиког броја људи!

Последњих недеља десетине хиљада миграната већ је прешло српско-македонску границу са циљем да седокопа западноевропских землаја. Тако нове, непрегледне колоне људи које су примећене у Турској, као и најава Мађарске да ће жичаном оградом затворити границу са Србијом прете да изазову хуманитарну катастрофу.

„Србија је на удару милиона људи који су напустили своје земље и ми не можемо сами да се изборимо с тим. Миграција не може да се заустави у Србији, као што у њој није ни почела. Потребна нам је помоћ у храни, лековима, новцу и техничкој опреми“, каже министар за рад, запошљавање и социјална питања Александар Вулин.

Да се у Србији последњих дана нагло повећао број миграната јасно се види и на улицама Београда које су преплављене Сиријцима и Ирачанима. Леже по парковима изнемогли од пешачења, има их и по продавницима где обнављају одећу уништену током пута, док други уговарају превоз до Мађарске.

 

Информер

фото: АП

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

    1. Као да сада нису? Иначе када Вулин нешто каже, прими то са резервом, што би рекао Кесић: БУДАЛА! Мада овај пут, бојим се да је истина!

  1. Знали су они још пре 3 месеца за овај режирани наводни егзодус. Све се ради корак по корак, колико год да Срби могу да прогутају, одмах им се то сервира. Ништа није случајно. Кад путујете у Енглеску или америку и поред свега финасиски и свим другим могучностима осигураног за тај пут, при уласку у земљу царинк Вам може забранити улазак и у пасош ударити печат да сте непожељни. Зашто тај систем не функционише и при уласку у Србију. Па врло просто, сви су под контролом и сви играју режирану улогу коју су им дали јер су подобни за тај бизнис, али крајни рачун тог бизниса плаћа Порески обавезник Србије. И тако ће да остане, све док се Србин, тј, Срби не тргну и пробуде и једном за свагда свате и раумеју да опстанк Српства и Србије искључиво зависи од сваког од нас али само под једним условом, а тај услов је тако мали и једноставан да не може бити упрошћен а то је да је крајње време да се сви ми који не припадамо, нисмо чланови ни једне данашње наводне демократске политичке партије у Србији не удружимо и самоорганизујемо , је смо данас у неизмерљивој мери разједињени, уситњени да производ свег тога је данас наша тотално оситромашење а ово стање је само постигнута ситуација на пола пута, пута до комплетног нестајања Србије и Српскогх народа. Излаз постоји. Излаз увек постоји. Ово је и позив за удруживање и самоорганозовање да би најкасније за 4 месеца комплетно преузели ствар у руке и извршили комолетну текућу комунистичку ресторацију државе Србије у демократско заједницу Српског народа. Ми смо у већини и бучна мањина нас све контролише, наводи, води, растаче и експлоатише до уништења, али томе се може стати на пут. Толико од мене а од Вас?

  2. Да имамо војску, обавезно служење војног рока, имали би граничаре. Када би се пар пута запуцало из пушкомитраљеза, брзо би заобилазили нашу границу!

  3. Zbog navodne humanitarne katastrofe su nam uveli sankcije a kasnije nas bombardovali. Sta reci sada za ovu pravu humanitarnu katastrofu. Koga ce sada Amerikanci da bombarduju kada su ovu katastrofu sami napravili. Zasto niko ne govori ono sto i slepac vidi, da su ovu katastrofu izazvali Amerikanci. Humanitarna katastrofa na Kosovu se nije desila Albancima vec Srbima, oni su proterani i ubijani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!