Насловна / Србија / Антисрпски НАТО фашистички режим велеиздајника Александра Вучића одмах да на слободу пусти Андреја Фајгеља!
Антисрпски НАТО фашистички режим велеиздајника Александра Вучића одмах да на слободу пусти Андреја Фајгеља! 1

Антисрпски НАТО фашистички режим велеиздајника Александра Вучића одмах да на слободу пусти Андреја Фајгеља!

Суочени смо са покушајима изазивања панике изношењем невероватних конструкција у циљу хомогенизације народа око лажно угроженог вође. Захтевамо од надлежних органа да санкционишу оне СНС-ове пропагандисте који изношењем лажних вести и тврдњи путем средстава јавног информисања покушавају да изазову панику и неред

ДЕМОКРАТСКА странка Србије упућује апел свим демократским политичким странкама и целокупној демократској јавности да истрају у отпору завођења страховладе у Србији.

Покушаји изазивања панике изношењем невероватних конструкција у циљу хомогенизације народа око лажно угроженог вође, напад на чланицу Савета за борбу против корупције, привођење Андреја Фајгеља због изговорене речи Србију враћају деценије уназад, у времена у којима су недемократски режими покушавали да продуже свој век производњом унутрашњих и спољних непријатеља, кажњавањем због вербалног деликта, претњама онима који говоре истину о карактеру власти, злоупотребама и корупцији.

Ћутање може само да охрабри власт да учини корак даље и да се Србија, после предизборних дивљања СНС-ових батинашких одреда, суочи и са физичком ликвидацијом политичких неистомишљеника и свих оних у којима параноична власт препозна претњу њеном опстанку.

Демократска странка Србије позива грађане којима је стало до слобода у Србији да потпишу петицију за пуштање из притвора Андрејa Фајгеља, коју организује Српски политички форум.

Као што мора да се врши непресТани притисак да полиција и тужилаштво открију нападаче на Мирославу Миленовић , чланицу Савета за борбу против корупције, тако мора да се захтева пуштање на слободу Андреја Фајгеља, јер је то питање одбране слободе мишљења и изражавања и надилази питање слагања или неслагања са његовим политичким ставовима и речником.

Не мање важно јесте да се захтева од надлежних органа да санкционишу оне СНС-ове пропагандисте који изношењем лажних вести и тврдњи путем средстава јавног информисања покушавају да изазову панику и неред.

Упозоравамо да у Србији под хитно мора да престане креирање атмосфере „балканског шпијуна“, према којој су сви критичари председника Владе сумњиви, а њихово деловање се посматра као удар на Владу, чак и на државу.

изјава Санде Рашковић Ивић, председнице Демократске странке Србије

фото: Весна Лалић

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Предраг Поповић: Александар Вучић поручује да га само смрт може одвојити од власти 11

Предраг Поповић: Александар Вучић поручује да га само смрт може одвојити од власти

Нуди своју главу на пању, боље је вешање. Александра Вучића само смрт може одвојити од …

"Отаџбина": Kако Александар Вучић "спречава хуманитарне кризе" на северу КиМ 13

„Отаџбина“: Kако Александар Вучић „спречава хуманитарне кризе“ на северу КиМ

Пре неки дан јавност Србије имала је прилике да чује од председника Републике како је …

Један коментар

  1. Слобода Г.Андреју Фајгељу, метак у главу курвин ом сину и педерчини александру вучкићу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *