БАНДО НАПРЕДНА! Шта се дешава са исплатом социјалних давања? Кога ви бре мајмуни зајебавате? (видео)

4.8
(16)

Јуче смо објавили текст са обавештењем Пошта Србије да се у многим поштама не исплаћују социјална давања која су огромном броју људи и то из веома угрожених социјалних група једини извор примања. Уследило је немушто саопштење некога из поште да се само ради о лошој комуникацији радника поште и да исплата социјалних давања нормално тече што је изгледа опет још једна најобичнија лаж. Ови људи из видео снимка нису могли данас да наплате дечији додатак и службеници су одбили да им дају било какво сувисло објашњење због чега, ко и како.

Gepostet von Goran Nastic am Samstag, 21. März 2020

Позивамо надлежне државне органе Републике Србије да одмах у у целости исплате сва социјална давања јер је реч о најугроженијим социјалним групама попут инвалида, трудница и деце и да  се не играју жмурке са народом. Народу је доста играња жмурке са Вучићем и његовим напредњацима.

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бајатовић у 14 предузећа себи дао функцију, а својим људима и апанаже од 5 до 20 хиљада €!

5 (4) Он је поставио и своју групицу која „држи“ „Србијагас“. Неки од њих су …

Рокај по сиротињи! Напредна лоповска банда уводи наплату за ДЕСЕТ нових такси

5 (6) Измене и допуне Закона о републичким административним таксама, који ће се сутра наћи …

3 Коментара

  1. Сиротињо,социјалци,материјалци,децо наша,зар схватате да смо жртвовани зарад опстанка осталог становништва јер пара нема за све.Сви ми који немамо од тих примања ни за лекове а камо ли храну и повећање имуносистема који ми и немамо стајемо без тога и као жртве вируса остајемо голи на улици изложени сваком најмањем контакту јер нама гладнима и болеснима и ваздух СНС банде значи смрт.Не дозволимо да се ово у понедељак понови но устанимо без обзира на све забране и не бојте се ни пушке јер вас кући чека исто,јер вам је то обезбедио СПАСИТЕЉА СРБИЈЕ.Злоупотребио је Србију донацијама и пљачком која и данас не стаје а он једе говна целога дана шта је цар учинио Србији.Да није њега Си Ђи Пинг не би послао помоћ Србији јер је зликовац умислио себе као владара Србије.Устанимо браћо,не дајмо да нам и онако окаљане образе својом пљачком а нас бацивши у руке нечастивих стојим у ред као за време Хитлера који је мало дете за његову благодат.Позивам све да не одлазимо кућама ако не добијемо новац.Ако ко подигне руку на мене или покуша на било који начин одузети ми људска права на живот и силом отерати у притвор,мораће ме убити на лицу места јер недам свој пропали живот па и војсци која некада беше народна а сада је у рукама банде.Немате разлога ићи кући јер немате хлеба ни деци дати.Има ли негде у Свету не дати дечији додатак у време највеће здравствене кризе.Кога ћете сутра мусти,његову жену или ће их дојити СНС ђубретаре и сва олош која се сјати на Србију и која је далеко опаснија од Корона вируса.Не,нећете нам наметнути хумано убијање и уништавање.Имамо се и ми интелектуалци који остадосмо без посла дрзнути на свакога па макар био и он лично,а камо да је он,било би ми много лакше.Бандо,објасни гладнима где је наш хлеб,где су наши животи,како купити јену заштитну маску и сапун јер је нама све остало страно.Не изазивајте на сукобе но дајте одговор колико сутра најкасније.Доле банда издајника и превараната.

  2. Sns banda zateže i isprobava da vidi koliko je narodno trpilo, a kako im sve prolazi izgleda da je trpilo beskrajno.

  3. A što tetovirana mrcina koristi SNS kao opravdanje da galami na devojku i „umeće“ joj reči usta? Pa mu nije dovoljno nego kao i svaki paranoik i istura roditeljstvo kao opravdanje za agresiju? Takvih je puna država. Kriv je sistem koji ugrožava njega i njegovu decu. a oni između mu dođu kao kolateralna šteta!? Neka se javi debeli manijak sa cegerom u inbox.Voljan sam mu objasniti neke stvari. Izgleda je jak samo nad ženama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend