Бела Црква: 400 бивших напредњака поручују Србији „Ко тражи глас за Вучића, уствари тражи глас за рекеташе, криминалце…“ (фото)

0
(0)

КАКО СМО ДАЛИ ПОВЕРЕЊЕ НАПРЕДНИМ ПРОМЕНАМА А ДОБИЛИ НАПРЕДНЕ ПРЕЛЕТАЧЕ ,ПРЕВАРАНТЕ И КРИМИНАЛЦЕ???
БЕЛА ЦРКВА ПРЕВАРЕНИ ЧЛАНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ СНС-а ПОРУЧИЛИ – „КО ТРАЖИ ГЛАС ЗА СНС, УСТВАРИ ТРАЖИ ГЛАС ЗА ПРЕЛЕТАЧЕ,ПРЕВАРАНТЕ,РЕКЕТАШЕ,КРИМИНАЛЦЕ,.. ОН ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ ВАС И БУДУЋНОСТИ ВАШЕ ДЕЦЕ!!И НЕМА ОПРАВДАЊА ТИПА УЦЕЊЕН САМ,МОРАМ ЗБОГ ПОСЛА, … И СЛ“

„ПОСЛЕ СВИХ ЛАЖИ И ПОНИЖАВАЊА ГРАЂАНА БЕЛЕ ЦРКВЕ ОД СТРАНЕ ПРЕЛЕТАЧА,ПРЕВАРАНАТА И КРИМИНАЛАЦА СА ПАРТИСКИМ КЊИЖИЦАМА СНС-а САМО МАГАРЦИ МОГУ ПОНОВО ДА ДАЈУ ГЛАС ЗА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И ЊЕГОВЕ НАПРЕДНЕ КРИМИНАЛЦЕ“

МИ БЕЛОЦРКВАНСКИ ПРЕВАРЕНИ И ИЗМАНИПУЛИСАНИ НАПРЕДЊАЦИ ЖЕЛИМО ДА ЈАВНО УПОЗНАМО СУГРАЂАНЕ СА ЧИЊЕНИЦАМА ИЗ НАШЕ ОПШТИНЕ . МЕСЕЦИМА СУ СВИ ГРАЂАНИ БЕЛЕ ЦРКВЕ СВЕДОЦИ КОНТИНУИРАНЕ ДЕВАСТАЦИЈЕ И УНИШТАВАЊА СВАКЕ НАДЕ У НАШЕМ ГРАДУ. НА ЖАЛОСТ ,ОГРОМНУ ОДГОВОРНОСТ ЗА ОВАКВО СТАЊЕ СНОСИМО МИ КОЈИ СМО У ИМЕ СНС-а ТРАЖИЛИ ПОВЕРЕЊЕ НА ПОСЛЕДЊИМ ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА УВЕРАВАЈУЋИ СУГРАЂАНЕ ДА ЈЕ ГЛАС ЗА СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ ,ГЛАС ЗА ПРОМЕНЕ,ГЛАС ЗА ПОЗИТИВНО РЕФОРМИСАЊЕ НАШЕ СРЕДИНЕ,ГЛАС ЗА САНКЦИОНИСАЊЕ КОРУПЦИЈЕ И КРИМИНАЛА.

УМЕСТО СВЕГА НАВЕДЕНОГ ОСЕЋАМО ОДГОВОРНОСТ ДА ЈАВНО ПРИЗНАМО ДА НА ЖАЛОСТ ИСПАДА ДА СМО ОБМАНУЛИ СУГРАЂАНЕ И ДА СЕ УМЕСТО НАВЕДЕНИХ ПРОМЕНА,РЕФОРМИ И САНКЦИОНИСАЊА КРИМИНАЛА , У РЕАЛНОСТИ СВЕ ЈЕ ОСТАЛО ИСТО ,СЕМ ШТО СУ КРИМИНАЛЦИ ПРОМЕНИЛИ ЧЛАНСКЕ КАРТЕ И ПОСТАЛИ УВАЖЕНИ НАПРЕДНИ КРИМИНАЛЦИ.

392 ЧЛАНА СНС-а ДЕЦИДИРАНО СЕ ИЗЈАСНИЛО ДА НЕ ЖЕЛИ ВИШЕ ДА БУДЕ ЧЛАН СНС-а!!!

Белоцркванске новости

фото: С.Пикула, Ало.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Где нас је довела Вучићева власт: Редови за бесплатну храну у Београду (видео, фото)

4.3 (4) Током викенда колектив „Солидарна кухиња“ кувао је и делио храну у Београду за …

Вучићево решење за Косово ни Туђман не би смислио, хоће да Русија одустане од Косова и Метохије

5 (2) Председник Србије Александар Вучић и представник паралелних приштинских структура, Авдулах Хоти, потписали су …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend