Београдски шиптарски лоби у телевизију „Мост” доводи новинаре из Београда да рекламирају Тачијеве изборе

Београдски шиптарски лоби у телевизију „Мост” доводи новинаре из Београда да рекламирају Тачијеве изборе

Суспендовање са посла новинарке Јелене Никић са ТВ „Мост” из Звечана – само зато што је пренела извештај са привремене Скупштине АП Косова и Метохије – представља удар на медије на КиМ.

У исто време, упозорио је Покрајински одбор ДСС са потписом свог председника ненада Којића, комплетна редакција ове српске телевизије из Звечана промењена је и доведени су новинари из Београда који имају задатак да рекламирају предстојеће локалне изборе које је расписала тзв. председница Косова Атифете Јахјага.

На тај начин се уређивачка политика ТВ „Мост” и РТВ „Косова” из Приштине поклапају, јер имају за циљ стварање још једне албанске државе на Балкану, односно велике Албаније.

Жалосно је да се новац пореских обвезника Србије троши на ампутацију дела територије сопствене државе, зарад испуњавања обавеза које је марионетски режим у Београду прихватио када их је Брисел постављао, а које у стварности значе одрицање од Косова и Метохије.

Ова новинарска ујдурма изведена је у режији директора Канцеларије за Косово и Метохију Александра Јулина, односно Вулина.

Сви чланови УО ТВ „Мост” из Звечана који врше прогон новинара су из покрета Социјалиста Александра Вулина који је – треба се подсетити, до пре годину дана – био главни и одговорни уредник недељника „Печат”.

ПО Демократске странке Србије очекује – поводом невоља у којимa се новинари ТВ „Мост” из Звечана налазе – да оба удружења новинара Србије подигну свој глас у одбрани слободе медија на Косову и Метохији, а од Александра Вулина да поднесе оставку, али да је не повлачи.

ПО Демократске странке Србије за Косово и Метохију позива све грађане широм Косова и Метохије да не гледају више ТВ „Мост” чији је једини задатак да убеди Србе са Космета да својим изласком на изборе трасирају пут за сопствено етничко чишћење.

 

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Космет: Откривена тајна јединица KФОР-а за обавештајни рад и пропагандне операције

Космет: Откривена тајна јединица KФОР-а за обавештајни рад и пропагандне операције

Најновији број магазина “Kроникл” (The Chronicle), који издаје команда међународних снага на Kосову, открио је …

Док Србе бију и хапсе у Штрпцу, „Аца Србин“ потписује Велику Албанију у Тирани

Док Србе бију и хапсе у Штрпцу, „Аца Србин“ потписује Велику Албанију у Тирани

Пројекат “Отворени Балкан” је вишеструко штетан за Србију и наше дугорочне интересе. Додатно се штета …

6 Коментара

  1. СПС И РАДИКАЛИ СУ ПРОДАЛИ-ИЗДАЛИ КИМ А ДАНАС СУ ОПЕТ НА ВЛАСТИ КАО ВЕЛИКИ СПАСИОЦИ НОГА ШТО СУ ОНИ УНИШТАВАЛИ , КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД ПИТАМ СЕ И КОМЕ ПОДВАЉУЈУ ВИШЕ.

  2. KO SE BOJI VUKA JOS .. VUKA JOS .. VUKA JOS.

  3. TRI BUZERANTA PRAVI KESERI UBILI SE DA IH ODVEDEMO NA VUCICEVE OSMACE U SKELANIMA DA VIDIM KO JE KO BIO A WINSTON 100S STO ZAVRSI NA ULICI U BAJINOJ BASTI A NAMENJEN BORCIMA NA FRONTUPRICAM O OVOJ DVOJICI RADIKALA NE O ONOM NAPICKU OD CVARKA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *