БЕЗ ЦЕНЗУРЕ Дунавом још пливају лешеви, Југослав Тинтор, Пеца Поповић и Срђан Миливојевић (видео)

У најновијем издању емисије “Без цензуре” гости су били Срђан Миливојевић члан Главног одбора Демократске странке, Предраг Поповић заменик главног уредника Магазина Таблоид и председник Адвокатске коморе Београда Југослав Тинтор. Тема емисије “Дунавом још пливају лешеви”. Срђан Миливојевић покренуо је сам истрагу о смрти Владимира Цвијана и наишао је на зид ћутања који крије истину. Обратио се формално свим београдским гробљима да би сазнао место на којем је сахрањен покојни Цвијан, али одговор није добио. Слично је било и са београдским крематоријумима.

Миливојевић поставља питање како је могуће да породица није знала да је Цвијан преминуо ако његова жена и дете остварују право на његову пензију. Миливојевић истиче да је упозоравајућа чињиница да је приликом претреса леша Владимира Цвијана пронађен новчаник и мобилни телефон што је неуобичајено када је реч о самоубиству. Предраг Поповић акценат ставља на трогодишњу ћутњу о смрти Владимира Цвијана, и он каже да је једино Вучић могао да организује такву медијску тишину.

По мишљењу Предрага Поповића Вучић је научио лекцију из претходних случајева Славка Ћурувије и Оливера Ивановића када је одмах медијски реаговао и обратио се јавности поводом тих убистава. Kада је реч о Цвијану Вучић и даље ћути што само повећава сумњу да је у питању нека врста нечисте савести, тврди Поповић. Југослав Тинтор истиче да Адвокатска комора Београда није прикривала смрт Владимира Цвијана и да га је редовним путем избрисала из регистра адвоката.

Цвијан је још раније депоновао своју адвокатску легитимацију, а адвокатуром се није бавио годинама уназад.

БЕЗ ЦЕНЗУРЕ Дунавом још пливају лешеви, Југослав Тинтор, Пеца Поповић и Срђан Миливојевић (видео)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Kатарина Остојић - Тома Николић умешан у ликвидацију Јелене Марјановић?! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Kатарина Остојић – Тома Николић умешан у ликвидацију Јелене Марјановић?! (видео)

Гошћа на нашем каналу била је Kатарина Остојић у јавности позната по томе да је …

Смрт Владимира Цвијана остаје тајна

Смрт Владимира Цвијана остаје тајна

Након што је Повереник за информације од јавног значаја 5. августа поништио решење Вишег јавног …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *