БОСАНСКА КОБИЛА БРИЉИРА: Е, не можете да добијете плаћено боловање ако нисте вакцинисани!
фото: н1

БОСАНСКА КОБИЛА БРИЉИРА: Е, не можете да добијете плаћено боловање ако нисте вакцинисани!

Дарија Kисић у новом екцесу објашњава да не може да буде дискриминације “оно што је по закону” иако су нацисти све Јевреје држали у логору у складу са законима, а амерички расисти дискриминисали црнце у складу са законским прописима.

KИСИЋЕВА: Е не можете да добијете плаћено боловање, ако се нисте вакцинисали! KАЖНЕ ЗА НЕПОСЛУШНЕ НИСУ ДИСKРИМИНАЦИЈА! 

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Kисић Тепавчевић очекује да ће већина послодавац поступити по препоруци о исплати накнаде 100 одсто зараде само запосленима који су на боловању због потврђене заразе корона вирусом, а који су вакцинисани, и поручила да то није дискриминаторна одлука.

„То је препорука и на основу препоруке и први пут и сада верујем и овај други пут ће да се измене колективни уговори који иду искључиво у правцу одржавања безбедних радних средина и безбедног радног колектива, уз подршку свима онима који се одговорно понашају и према свом здрављу и према здрављу свог народа, а до сада су се вакцинисали бар једном дозом“, рекла је министарка.

Навела је да би остали запослени који се нису вакцинисали, а заразе се корона вирусом, примали 65 одсто зараде током боловања.

„То не може да буде дискриминаторно када сви имају оно што је покривено законом, 65 одсто, уз додатну стимулацију онима који су одговорни и савесни“, рекла је Kисић Тепавчевић објашњава министарка иако су сви Јевреји били у нацистичким логорима по закону.

Kаже да ће у случају да се деси да запослени који су се вакцинисали, а који због “неодговорног понашања” других дођу у контакт са вирусом и заразе се бити максимално подржани зато што су показали да су одговорни и савесни.

Министарка је рекла да су у нашој земљи вакцине доступне и да грађани могу да се вакцинишу када год желе, за шта је потребно да издвоје два пута по пет минута за примање прве и друге дозе вакцине.

Славија инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Зашто се Израел суочава са новим таласом пандемије, упркос великом броју вакцинисаних

Зашто се Израел суочава са новим таласом пандемије, упркос великом броју вакцинисаних

Израел, који је био лидер у глобалној трци за победом над вирусом корона, сада је …

Палма: Невакцинисанима забранити улазак у кафиће и ресторане, сви да се вакцинишу (видео)

Палма: Невакцинисанима забранити улазак у кафиће и ресторане, сви да се вакцинишу (видео)

– Вакцинација је приоритет свих приоритета, рекао је у уторак 07. септембра, у Скупштини Србије, …

Један коментар

  1. Sram te bilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *