Брнабићка и њени корона профитери да врате паре људима који су купили кућне тестове

Брнабићка и њени корона профитери да врате паре људима који су купили кућне тестове

5
(4)

Пуштање у продају, а потом повлачење из исте кућних тестова на ковид-19, показује да Србијом управљају “корона профитери”, који чак и несрећу узроковану епидемијом користе за пљачкање народа.

Пошто се премијерка Ана Брнабић, гостујући синоћ на ТВ Пинк, чудила како су се кућни тестови уопште и нашли у државним апотекама јер, како тврди, нису добили одобрење од Агенције за лекове и медицинска средства, и најавила њихово повлачење из продаје, Покрет “1 од 5 милиона” је пита:

– Како је чланица Вашег Кризног штаба пре само три дана хвалила ове тестове као поуздане, ако нису добили одобрење од Агенције?
– Како су се тестови нашли у државним апотекама ако немају одобрење, и ко онда лаже – директорка Апотеке Београд Јасминка Бјелетић која је недавно изјавила да су тестове наручили од добављача, и то са решењем Агенције, или Ви?
– Напослетку, како је могуће да су ваши таблоиди хорски рекламирали ове тестове, а да Ви, министар Лончар и ваши партнери нисте имали никакве везе са тим?

По свему судећи, неко од вас је и на овај начин покушао да опљачка народ који је на удару короне. Болесним људима који не могу да издрже вишесатно чекање испред амбуланти, подвалили сте кућне тестове који заправо нису за кућну употребу. Истовремено сте драстично подигли цену ПЦР тестова. Профитирате на рачун болесних људи, исто као што сте радили на почетку епидемије када сте маске које данас могу да се купе и за 4 динара по комаду тада наплаћивали тридесетоструко више.

Покрет “1 од 5 милиона” захтева од Владе Републике Србије да под хитно врати паре свим људима који су преварени да купе кућне тестове на корону. Не само што се играју са животима људи, већ их и болесне пљачкају. Зато ће Ана Брнабић, Златибор Лончар и њихови саучесници у историји Србије бити уписани под срамном “титулом” – корона профитери.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Фармацеутски империјализам: како су повезани вакцинација и диктатура светског финансијског капитала?

Фармацеутски империјализам: како су повезани вакцинација и диктатура светског финансијског капитала?

4.3 (6) ПИШЕ: Дарја Платонова Са епидемијом коронавируса, проблем вакцинације је избио у први план. …

ЗА КОГА!? Брнабић најавила да Србија купује 17,5 милиона вакцина!

ЗА КОГА!? Брнабић најавила да Србија купује 17,5 милиона вакцина!

5 (1) Брнабић је, за ТВ Пинк, подсетила да Србија има потписан уговор о набавци …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend