Чанков Kостреш и Бошко Обрадовић одбили Ђорђевићев позив на договор о НАПАДАЊУ Вучића и лажне опозиције
Илустрација: Политички.рс

Чанков Kостреш и Бошко Обрадовић одбили Ђорђевићев позив на договор о НАПАДАЊУ Вучића и лажне опозиције

“Ми смо једнако опозиција свим русофилима, националистима и централистима што значи пођеднако и Александру Вучићу и Млађи Ђорђевићу. Њихови ставови и виђење политике према Kосову, однос према српском свету и потреба сарадње са Русијом насупрот евроатлантским интеграцијама су много ближи једни са другима него ставовима Лиге социјалдемократа Војводине. И зато је позив лидера Ослобођења Млађана Ђорђевића на договор о нападању Вучића, лажне опозиције и страних помагача бесмислен, јер се ту не ради о идеји да се креира нова политика која ће бити алтернатива постојећој, него да се сруши напредњачки режим и на његово место дођу други који ће спроводити исту ту политику”, каже за Данас Бојан Kостреш , заменик председника Лиге социјалдемократа Војводине .

Ђорђевић је, дподсећа Данас, током викенда позвао “истинску” опозицију на договор о нападању режима Александра Вучића, његове лажне опозиције и страних помагача, наводећи да “политичке опције блиске Вучићу, попут Бошка Обрадовића, или Не давимо Београд, готово у темпираним временским интервалима дају сличне изјаве да се у опозицији морају договорити да једни друге не нападају”. Навео је да због лажних опозиционара, којима су апетити већи од поштења, позива све који заиста желе да сруше издајнички и криминални режим, да се придруже у иницијативи доношења договора о нападању. По његовом мишљењу свако ко пристане на договоре о изборним условима са Вучићем, продао је Србију и душу.

Реагујући на Ђорђевићеве прозивке Бошко Обрадовић , лидер Двери каже за Данас да не жели коментарише оно што ради и говори господин Ђорђевић, јер се он не бави политиком. “Али му желим сваки успех у ослобођењу Србије од ове власти на неполитички начин”, поручује Обрадовић.

Данас.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Давање легитимитета Вучићу: Да ли је опозиција у Србији постала опозиција народу?

Давање легитимитета Вучићу: Да ли је опозиција у Србији постала опозиција народу?

Држава је опљачкана и растурена, а народ је препуштен на милост и немилост ментално поремећеном …

Отворено писмо Млађана Ђорђевића Ђиласу, Јеремићу и Лутовцу: КОГА ВИ ЛАЖЕТЕ?

Отворено писмо Млађана Ђорђевића Ђиласу, Јеремићу и Лутовцу: КОГА ВИ ЛАЖЕТЕ?

Обраћам се лидерима три најважније странке опозиције, јер на њима лежи највећа одговорност као носиоцима …

Један коментар

  1. Mnogo bliži evroatlantskim integracijama? Sa ološem koji nas je bombardovao i podržao sve srpske neprijatelje?
    Koja ste vi govna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *