ЦЕНЗУРИСАНИ ИНТЕРВЈУ БИВШЕ ВУЧИЋЕВЕ ЖЕНЕ: Вучић одлепио и наредио да хитно буде обрисан (видео)

1
(1)

Снимак интервјуа Ксеније Вучић, званично бивше жене премијера Србије Александра Вучића, хитно је јуче уклоњен са сајта листа Ало. Интервју и његово уклањање изазвао је бројне реакције на друштвеним мрежама.

Јавност у Србији је посебно зачудило да новинар Ало и Ксенија Вучић говоре о брачном животу у садашњем времену као да се никад нису ни развели. Подсећамо премијер се у међувремену поново оженио Taмаром Ђукановић. Поједини медији су почетком године објавили да се Вучић и од ње развео али то никад није било потврђено.

Међу људима који су видели интервју Ксеније Вучић јавила се недоумица са колико жена живи српски премијер, односно да ли је ово потврда гласина да се премијер по други пут развео и вратио Ксенији. Међутим, други сматрају да је разлог брисања интервјуа њена изјава да је премијер желео уништење једне суседне државе. Изненада, као што је и обрисан, интервју је освануо на Фејсбук страници Српског напродног покрета Наши тако да је он опет доступан јавности док не буде опет обрисан.

Не желећи да улазимо у детаље приватног премијеровог живота, благо задовољни што упрокос организовању парада хомосексуалаца ипак није променио сексуалну оријентацију, сматрамо да цензура која се спроводи у Србији заслужује сваку осуду.

Ослобођење.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да купујемо гранате из Бугојна?! А да купиш коју из „Крушика“ и „Заставе“ коју сте успели да сјебете?

5 (1) „Сваки напредак БиХ је добар и за нас, а спремни смо да купимо …

Предраг Поповић: Један човек је консељере и Мила и Вучића, обојицу их води у пропаст! (видео)

5 (3) Један човек је консељере и Мила и Вучића, обојицу их води у пропаст! …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend