Да ли си на страни Срба лојалних Србији?

Да ли си на страни Срба лојалних Србији?

И док се политички субјекти /ЛОЈАЛНИ EU&СЕПАРАТИСТИМА/ и званично спремају за изборну кампању, као што је случај с Грађанском иницијативом српском, која с кандидатима излази у 24 општине (20 на југу и 4 на северу) и има кандидате за градоначелнике у 10 општина са српском већином, дотле се на северу Косова захуктава кампања за бојкот избора. 

У Косовској Митровици и Лепосавићу 11 билборда позива на бојкот 3. новембра, уз нагласак „не сепаратизму”, а Марко Јакшић народни посланик Демократске странке Србије у Народној скупштини и члан Главног одбора ДСС-а за „Политику” каже да ће „прави позив за бојкот уследити 20. септембра”.

„Привремена скупштина АП Косова и Метохије на седници која ће бити одржана у уторак формираће Централни антикризни штаб, а након тога у свим општинама на северу биће формирани локални штабови задужени за антикампању. 

Поред билборда, од којих је 7 у Косовској Митровици, а 4 у Лепосавићу, штампамо плакате и флајере, а организоваћемо и разговоре са грађанима како би им указали на погубност изласка на биралишта 3. новембра”„ каже Јакшић, који је потврдио да је штампање билборда „финансирао из свог џепа и да није трошио паре из буџета”.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Проф. др МИЛО ЛОМПАР: Избори нису решење

Проф. др МИЛО ЛОМПАР: Избори нису решење

Избори су потребни властима и страним чиниоцима, јер је за њих боље да дубоко штетне …

Како су комунисти мењали границу Косова после 1945.

Како су комунисти мењали границу Косова после 1945.

Како су кроз најновију историју преговарачи и комунисти мењали границу Косова. Ни у једном историјском …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *