fbpx

Дачић причом о рату прикрива сопствену издају Србије

0
(0)

БЕОГРАД – Премијер Србије Ивица Дачић изјавио је да Србији нису потребни ни сукоби, ни ратови и да нико не треба да гине за Србију, већ треба да за њу сви живе и раде.

Као гост на изборној скупштини Уједињених региона Србије, Дачић, председник Социјалистичке партије Србије, рекао је да није лако данас водити Србију јер је најтеже борити се за мир и за модерну земљу.

„У рату се за јуриш јављају најбољи, а у миру се за јуриш у непотребне ратове јављају најгори. Србија није Србија Средњег векам већ Србија 21 века. Јака Србија је добра за цео српски народ у региону”, рекао је Дачић поздрављајући изборну скупштину УРС који су говор свог коалиционог партнера у власти дочекали великим аплаузом.

Дачић је рекао да је „душа Србије правда”. „Ми (Социјалистичка партија Србије) смо левица, ви (Уједињени региони Србије) сте ту негде десница или центар. Понеће ме жар политичке борбе па ћу почети да вас убеђујем да гласате за мене”, рекао је председник социјалиста.

Дачић је подржао идеју УРС да сви региони у Србији имају једнаке шансе за развој. Поменуо да је пореклом с југа Србије за који казао да је данас најсиромашнији крај у земљи, али у историји је дао највеће јунаке: Југ Богдана, девет Југовића, Косанчић Ивана и Топлички гвоздени пук.

Дачић је рекао да је време да се конципира политика како би Србија требало да изгледа. Он је позвао УРС да заједно крену у, како је навео, ново време.

„Партија је у Србији много, а Србија је само једна”, рекао је Дачић.

На изборној скупштини Уједињених региона Србије који су прерасли у политичку странку, данас се бирају председник, заменик председника и други органи странке.

Кандидати за председника и заменика председника УРС су Млађан Динкић и Верољуб Стевановић. Кандидати за потпредседнике су Верица Калановић, Видоје Петровић, Бошко Ничић, Владан Васић и Сузана Грубјешић. Покрет УРС формиран је пре три године.

 
Бета
фото: Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Одговор Александру Вучићу – „Ацо Србине“ за кога ти радиш?

4.7 (13) Видим мајсторе да те је моје писмо страшно узбудило и погодило па си …

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ ОЛОШ најављује рефрендум о будућем статусу Косова и Метохије и спрема нови превару

5 (5) Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би, по питању Kосова, требало организовати …

3 Коментара

  1. Он је овим говором дао до знања западу да ма колико нас запад цепао уништавао по Дачићу ми се нећемо бранити да ћемо у тишини нестати са светске позорнице. А та прича како за Србију треба живети и да не треба гинути то је ван сваке памети па како бре да живимо кад нам запад сужава животни простор изазивају економске кризе, уништавају економију на власт доводе уличаре, лопове, борце за права педера, шљам онај најгори који постоји у Србији…КАКО БРЕ ДА ЖИВИМО ТАКО ЈЕЛИ БРЕ ДАЧИЋУ СВИЊО СЛАНИНО САПУЊАРО ШЉАМУ ЉУДСКИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *