Насловна / Србија / Дефиниши Вучићу себе само у две речи „КОМПЛЕТАН ОЛОШ“

Дефиниши Вучићу себе само у две речи „КОМПЛЕТАН ОЛОШ“

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Хелсинкију, пред одлазак на нове разговоре у Бриселу, да они који размишљају о показивању мишића у односима са Приштином треба да размисле о цени коју би требало да платимо.

– Интересантно је да сам за Сулејмана Угљанина и његове присталице педер и фашиста, за Хрвате сам терориста, заједно са Александром Карађорђевићем, за Тачија сам ђаво, не знам шта сам све за Комшића. То сам слушао током његове кампање, као и да треба да ћутим како не бих имао проблема с њим. За добар део људи у Србији сам издајник, јер треба да будем и ђаво и терориста на куб да не будем издајник – констатовао је Вучић.

Он је рекао да се из тога види, ма колико се осмехивао, колико је тешка позиција Србије, и колико морате да се понашате одговорно и озбиљно, одговорније и озбиљније од свих других да бисте чували мир и стабилност и да не подлегнете личним оценама.

– Ја не желим да подлегнем личним оценама, иако није нимало ни пријатно ни лепо да разговарам са Тачијем, нити са било ким од њих. Али, као што сам у више наврата рекао, боље је сто година преговарати него један дан ратовати – навео је Вучић.

Тачи: Радије бих разговарао са ђаволом него са Вучићем

Он је казао да ми волимо с времена на време да размишљамо о показивању мишића, а заборављамо на цену коју би требало да платимо.

Рекао је да, иако је говорио да је ојачао војску, не за 150 пута, како је погрешио, већ је за 150 одсто ојачао њене капацитете, зна колико смо и даље нејаки, и колико нам је потребно додатне снаге, економске и друге, и колико нам је важан мир.

– Колико је сувише важан да све друго не може да се пореди с тим. Људи који би да показују мишиће морају добро да знају податке, све добро разумеју да би онда могли својим емоцијама да дају одушка. Ја немам право на то и морам да се понашам много одговорније од свих других у региону, а то препознају у међународној заједници – нагласио је Вучић.

Спутник

Актуелно

Нема више никаквог дијалога а изборну трку слободно изволи трчи сам!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је битно да међународна заједница и Европа саопште …

Путин: Мислио сам да ћу остати у Србији два дана али идем кући

Руски председник али и руска амбасада у Београду, потврдили су да је Путин требао остати …

Један коментар

  1. Eto, jos jedna recka, jasno nam je.
    Ceo svet mu se smeje, sa sve njegovim gazdama koje ga placaju takvog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons