ДЈБ: Медији су политички непријатељ грађана Србије (видео)

“Медији су постали политички противник грађана Србије. Нема у томе велике разлике између Информера и Пинка са једне или Н1 и Данаса на другој страни. Ни једни, ни други нису објективни медији, него пропагандни канали. Свакодневно нас застрашују најцрњим вестима и најгорим могућим сценаријима. Раде по агенди, којој није циљ информисање грађана, већ контрола и усмеравање масе. Да није тако, медији би грађанима рекли и да број умрлих не одступа значајно у односу на исти период претходних година, као и да сви умрли у овој години нису умрли од короне, али друге узроке смрти нисмо бројали и нисмо објављивали путем медија. Да ли сте чули на неком од медија да вирус има благе симптоме за 95% становништва? Да ли говоре о грешкама учињеним у Шпанији и Италији? Говори ли нам кризни штаб о томе где су заражени они који су заражени?

Потребан нам је опрез и мере одстојања, али не и ово лудило у којем се налазимо од када је председник СНС увео ванредно стање. Чињеница да се слично ради и у неким другим земљама нам не помаже много. Међутим, јасно је да постоји агенда, по којој сви мејнстрим медији у свету правдају ширење овог лудила и плаше грађане.

Морамо се пробудити, савладати страх и погледати истини у очи. “Медији” су непријатељ грађана Србије. Непријатељ државе и демократије. Њихова агенда није у нашем интересу. Ако се не пробудимо, нестаће нам држава и нестаћемо као народ. За човечанство је судбински важна борба глобализма и суверенизма, која је у јеку. Србија мора бити на страни суверенизма и слободе.”

Погледајте данашње обраћање нацији народних посланика ЂБ из Дома Народне скупштине

Dosta je bilo

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Адвокати најавили протест због Рио Тинта, придружују се грађанима и нуде помоћ (видео)

Адвокати најавили протест због Рио Тинта, придружују се грађанима и нуде помоћ (видео)

У Србији се у овом моменту догађа народ који је започео процес враћања државе у …

Општа и масовна блокада путева у суботу биће много дужа и шира од најављене!

Општа и масовна блокада путева у суботу биће много дужа и шира од најављене!

Савез еколошких организација Србије (СЕОС) саопштио је данас да ће блокада путева у суботу, почев …

Један коментар

  1. Vucic diktator laze kao i svi mediji u Srbiji , a narod je glup pa veruje u sve ..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *