Ђорђе Вукадиновић у емисији "Лични став": Вучић није ни дошао на власт изборима, и само њима неће ни отићи (видео)

Ђорђе Вукадиновић у емисији “Лични став”: Вучић није ни дошао на власт изборима, и само њима неће ни отићи (видео)

Опозиција није у стању да сама из својих редова изнедри председничког кандидата јер су сви који се истицали у критици власти моментално били демонизовани и медијски линчовани од Вучићевих таблоида и телевизија, рекао је Ђорђе Вукадиновић за емисију “Лични став”.

„Због тога највећу шансу на председничким изборима има неко ко је све време био изван свега тога, ко је избегао дуготрајно блаћење режимских таблоида, а у задњи тренутак се појави као кандидат, слично као Коштуница 2000 године“, изјавио је он на питање новинара Ненада Михаиловића зашто опозиционе странке нису у стању да кандидују неког из својих редова, него траже ванстраначке личности.

На тврдњу Михаиловића да је и он својевремено био „прорежимски аналитичар“, алудирајући на период Коштунице, Вукадиновић је рекао да је код Коштунице подржавао само став према Косову, али не политику према Црној Гори, економску политику, приватизације и бројне друге одлуке, које је и тада јавно критиковао.

Такође сам подржавао идеју помирења националног и демократског принципа у Србији, која јако лоше иде и често делује немогуће, поготово што су тренутно оба принципа брутално газе.

Као што су све институције додатно уништене за време СНС, тако и посао аналитичара, тако да у оваквим условима нема простора за нормалан аналитички рад, изјавио је Вукадиновић.Када сам видео какво се зло спрема, схватио сам да морам окачим аналитичке рукавице у клин и уђем у тај ринг, ма како у њему био смешан и деловао као Алиса у земљи чуда.

НСПМ

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

МИЛАН ДУМАНОВИЋ: Не желим Вучићу румунски сценарио, он мора да оде на робију! (видео)

МИЛАН ДУМАНОВИЋ: Не желим Вучићу румунски сценарио, он мора да оде на робију! (видео)

У најновијем издању емисије „Без устручавања“ гост је био бивши полицајац Милан Думановић. Управни суд …

Драган Радовић: Унели су у БДП и приходе од дроге и криминала, краду нам 12 милијарди годишње! (видео)

Драган Радовић: Унели су у БДП и приходе од дроге и криминала, краду нам 12 милијарди годишње! (видео)

Аутор и водитељ Никша Булатовић Унели су у БДП и приходе од дроге и криминала, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *