Докле ће Србија да финансира и подржава НВО које за циљ имају деградацију националног суверенитета Србије?

Докле ће Србија да финансира и подржава НВО које за циљ имају деградацију националног суверенитета Србије?

0
(0)

Током јучерашњег дана извршни директор “Омладинске организације за образовање”, Наим Лео Бешири, и званично је отказао позив, упућен тзв. косовском министру иностраних послова” Хашиму Тачију, да са осталим министрима иностраних послова држава региона учествује на конференцији о ЕУ интеграцијама Западног Балкана у Београду.

Ова несумњиво позитивна одлука за Србију и њен народ који неће морати да гледа још једно понижење како некадашњи вођа терористичке ОВК и правоснажно осуђени злочинац Хашим Тачи корача српском престоницом никада не би угледала светло дана да није било благовременом деловања политичке организације под називом Српски сабор Заветници.

Они су прва и једина политичка организација која је јавно реаговала на намеру “Омладинског одбора за образовање” да се Тачију пружи гостопримство у Београду на највишем државном нивоу. Заветници су на свом званичном сајту објавили два изузетно добро конципирана и аргументована саопштења са којима су директно раскринкали позадину поменуте НВО. У првом саопштењу се наводе јасни и конкретно именовани извори финансирања “Омладинског одбора за образовање”, међу којима кључну улогу заузимају управо америчка и британска амбасада као и неколицина осталих НВО и европских фондова који огромним количинама новца представљају финансијску компоненту антиуставног деловања те организације.

У свом другом саопштењу Заветници су представили широј јавности биографије водећих људи “Омладинског одбора за образовање”, из којих се јасно види да су у питању особе које су директно стипендиране од огранака ЦИАе на Балкану као и од горе поменутих амбасада и ЕУ фондова.

Њихово треће обраћање јавности је било у виду захтева за хитну забрану деловања “Омладинског одбора за образовање” као организације која својим активностима директно подрива уставни поредак Републике Србије и непосредно угрожава њене државне и националне интересе.

Зато и не чуди чињеница да је представницима “Омладинског одбора за образовање”, који су се због ангажовања Заветника суочили са јаким и озбиљним притисцима шире јавности, преостало једино да одмах откажу срамну посету Тачија Београду.
Подсетимо да се Заветници од свог оснивања залажу за хитну забрану свих НВО чије деловање се финансира са Запада, а за циљ има урушавање суверенитета и територијалног интегритета наше државе. Они такође предлажу и усвајање закона по узору на Руску Федерацију којим би се све сличне активности НВО окарактерисале као недозвољене, а њихови извођачи прогласили за стране агенте и адекватно санкционисали.

Заветници, иако за разлику од других ограничени у средствима и под јаким притисцима антирспског лобија, су тренутно једина политичка организација у Србији која се активно супротставља незаконитом деловању НВО сектора, финансираног са Запада.
Зато и не чуди чињеница што је ова политичка организација данима главна тема у круговима обавештајних структура Велике Британије и САД. Својим конкретним деловањем они представљају озбиљну претњу антирспској политици тих земаља чија намера је да се процес српског признавања лажне државе Косово што пре заокружи.

Српски сабор Заветници је овим својим деловањем упозорио на суштину проблема, а то је намера западних центара моћи да преко својих стипендиста у виду разних НВО деградирају национални суверенитет Србије, a ионако нестабилну ситуацију у нашој земљи додатно погоршају у циљу стварања климе за прављење “српског пролећа”. Крајња намера свега тога је да се у дубоко подељеној и дестабилизованој Србији НАТО уведе као гарант стабилности и мира, а заправо да се изврши и коначна окупација наше државе.

 

ЈОХАН БРАУН

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Галијашевић: Србију на „линију ватре“ изводи мрежа која се финансира са највишег глобалног нивоа

Галијашевић: Србију на „линију ватре“ изводи мрежа која се финансира са највишег глобалног нивоа

4.3 (11) * Србија је за Британце најважнија земља овог простора. Она је, у ствари, срце Балкана и …

Руски аналитичари се питају ко заиста доноси одлуке и управља САД?

Руски аналитичари се питају ко заиста доноси одлуке и управља САД?

4.7 (3) * Нико са сигурношћу не зна ко је организовао покушај опструкције деескалације коју …

3 Коментара

  1. Свака част тим младим људима из Заветника на њиховом ангажовању! У вези закона који предлажу по узору на Руску Федерацију додао бих само и да га је Русија увела п узору на такав амерички закон којим се тамо штити држава од улпива страних елементата у друштвено-политички живот. Циљ тог закона није забрањивање већ називање ствари правим именом да би грађани лакше препознали с чим имају посла и да не би били заведени њиховим пропагандним деловањем – стране нво које финансирају стране владе морају се регистровати као страни агенти (што оне суштински и јесу) и мора бити видљиво ко их финансира. У данашњем свету све постаје много јасније када пратите ток новца.

  2. Хоћемо назив улице у знак сећања на жандарма Стевана Синђелића!
    http://www.peticije24.com/stevansindjelic

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend