Др Kисић Тепавчевић докторка или спикерка са Пинка!?
фото: @zeljkomitrovic

Др Kисић Тепавчевић докторка или спикерка са Пинка!?

Др Дарија Kисић Тепавчевић је пре неколико дана дефинитивно разбила дилему да ли је у причи короне као експерт или као продужена рука Алесандра Вучића. Тврдња да би у Србији било 100.000 мртвих да нису преузете мере једнако је тачна колико и она Жељка Митровића како се озонирањем побеђује корона.

И док шарлатанство иде уз Митровића, за очекивати би било да се неко ко се потписује као доктор понаша другачије и од Митровића, али и од Горана Весића и свих Весића широм Србјје. За очекивати би било да неко ко је члан епидемиолошког тима и сваки дан је у јавности говори истину и говори паметне ствари, смањује панику и наравно не лаже.

Проф. Дарија је супер лик и сагласила се са мном да је моја формула смртности исправна и потпуно различита од постојеће, а то значи да је смртност сигурно значајно преко 5%! Формула за израчунавање је. Смртност=(deaths x 100):(deaths+ recovered)

Нажалост, све супротно од тога је госпођа Kисић манифестовала својом изјавом и дефинитивно себе из редова стручњака пребацила у ред водитељки на ТВ “Пинк”.

Наиме, 100.000 жртава у Србији није могло да буде да нисмо предузели ниједну једину меру. Зашто то тврдимо? Зато што у Србији живи – физички је ту нешто више од шест милиона људи. Стопа смртности од короне варира, али нигде на крају неће прећи 2%-4% и то у односу на оне којима је потврђено да имају вирус. Пошто 80% људи који имају корону немају никакве симптоме то значи да од короне у ствари умре негде између 0,2 и 0,5% заражених.

Дакле, када би се заразили сви становници Србије, што је наравно немогуће, имали бисмо седам милиона заражених и број преминулих би био бар десет пута мањи од онога који је др Kисић навела.

Уместо хвалоспева себи и Алкесандру Вучићу, госпођа Kисић, која ће бити запамћена по томе што се усред епидемије док су људи умирали сликала за “Сторy”, требало би да одговори на следе-е питање: Kако је могуће да Словачка која има 5,5 милиона становника – има 12 преминулих и 1-100 заражених?

На исти дан, Србија од 7.779 заражених има 151 преминулих. Др Kисић, како је то могуће када се наша држава борила против короне боље него све остале у Европи?

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Сергеј Лавров у чуду гледа са каквим приматом има посла (видео)

Сергеј Лавров у чуду гледа са каквим приматом има посла (видео)

Немају сви слуха за најблаже речено живописан начин изражавања председника Србије. Овог пута, Александар Вучић …

Др Кон: Вакцинисани су угрожени, јер невакцинисани пуне болнице!?!

Др Кон: Вакцинисани су угрожени, јер невакцинисани пуне болнице!?!

Члан Кризног штаба Предраг Кон прокоментарисао је за ТВ Прва епидемиолошку ситуацију у Србији. „Није …

4 Коментара

  1. U pitanju je rotari klub, moćna asocijacija poput masona.

  2. То мозга нема као ни њена ближа околина: ничег се не стиде.

  3. Ne ona ce da odgovara ko i sva ova govna sto napravila ova sranja po Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *