Насловна / Интервју / Драгана Трифковић – „Вучић је тражио од Русије да не блокира улазак Kосова у УН“ (видео)

Драгана Трифковић – „Вучић је тражио од Русије да не блокира улазак Kосова у УН“ (видео)

Гост Славија ТВ била је Драгана Трифковић директор Центра за геостратешке студије, члан Председништва Двери, политички аналитичар, наш познати и цењени колумниста и публициста. Поштована гошћа врсни је познавалац геополитичких питања и кретања у свету.

Госпођа Трифковић подвргла је пажљивој анализи спољну политику Србије, пре свега косовско метохијску политику председника државе, извлачећи оригиналне закључке супротне онима режимских „интелектуалаца“.

Поред наведеног, у емисији било је речи и о стању у Украјини, Блиском Истоку, Африци, о феномену „жутих прслука“ у Француској и о предстојећим изборима за европски парламент.

Kао добар познавалац прилика у Русији и руске политике, зашта су заслужни њен истраживачки рад и бројни јаки контакти које има у овој земљи, госпођа Трифковић указује на прави однос Београда према Москви, који је потпуно другачији од онога који грађанима Србије сервирају медији у њиховој земљи.

Према мишљењу гошће, ЕУ је одувек била шаргарепа на дугачком штапу, односно властодршци у Бриселу никад нису имали, а нити сад имају намеру, да Србију приме у то европско друштво.

Савет Драгане Трифковић гласи, искључите телевизоре и не слушајте више Вучићеве свакодневне лажи, држите се своје историје и традиције.

Slavija TV

Актуелно

Агресију на светски поредак НАТО је уигравао у Југославији

У протестима опозиције видим проамеричку обојеност; изван сваке сумње је да ће и у будућности …

Вилибалд Ерић: „Вучићу, ти си криминалац! У Приштини ће ти подићи споменик за твоју издају“! (видео)

Погледајте ново издање емисије „Ауторитет“, гост је био познати телевизијски продуцент, г.Вилибалд Ерић. Аутор и …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *