ДСС: Још један Вучићев пропагандни маневар - ако се због ванредне ситуације одлаже кампања, онда треба за толико одложити и изборе

ДСС: Још један Вучићев пропагандни маневар – ако се због ванредне ситуације одлаже кампања, онда треба за толико одложити и изборе

Демократска странка Србије оценила је да је одлука Српске напредне странке да због ванредне ситуације у Србији одложи све предизборне активности заправо важан део изборне кампање СНС.

Како је саопштила ДСС, одлука Владе Србије да на територији читаве земље прогласи ванредну ситуацију је оправдана, али је доношењем такве одлуке влада после две године признала да су надлежни органи 2014. године, када је такође била ванредна ситуација због поплава, реаговали нестручно и закаснело.
“Уколико премијер Вучић због ванредне ситуације желли да замрзне изборну кампању онда из истог разлога треба да одложи и одржавање избора. Прича о замрзавању кампање СНС је заправо важан део изборне кампање СНС у којој учествују многобројни медији и то бесплатно”, навела је ДСС.

Та партија је додала и да истинско замрзавање кампање значи да све радње, објашњења и рад на превенцији поплава и заштити становништва предузимају стручне службе, а никако политичари предвођени Вучићем.

“Вучићево појављивање пред камерама 2014. није грађанима пружило никакву сигурност нити је, а то данас јасно видимо, унапредило превенцију и умањило штетне последице. ДСС поставља питање шта још треба да се догоди и колико штете Србија треба да претрпи да би садашња власт научила да ради свој посао ефикасно и у интересима грађана?”, навели су из партије.

СНС је јуче на предлог лидера те партије и премијера Александра Вучића одлучила да одложи све предизборне активности, а исто је данас урадила и Демократска странка (ДС).

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Нови Сад: Развили натпис „Вучићу диктаторе” – одмах дошла БИА и начелник полиције (видео)

Нови Сад: Развили натпис „Вучићу диктаторе” – одмах дошла БИА и начелник полиције (видео)

Јуче, у недељу 11. јула, су Млади ССП Нови Сад покушали да на мосту Дуга …

Орбан нокаутирао ЕУ Паганију – ЛГБТ активисти више не могу да улазе у школе

Орбан нокаутирао ЕУ Паганију – ЛГБТ активисти више не могу да улазе у школе

Напори Европске уније да примора Мађарску да укине забрану промовисања хомосексуалности у школама били су …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *