ЕКСКЛУЗИВНО: Вучићеви пријатељи шеици из УАЕ платили улазак Косова у УНЕСКО шест милиона долара

0
(0)

Србија данас: Заменик владара Дубаија и министар финансија УАЕ шеик Хамдан Бин Рашид Ал Мактум сасвим је случјано и у исто време када се одлучивало о пријему Косова у УНЕСКО тој истој организацији уплатио донцију вредну више од шест милиона долара. Сви су изгледи да је тим новцем плаћено покретање поступка пријема Косова у УНЕСКО. Ако сте заборавили Арапи и шеици из УАЕ су велики пријатељи српског премијера Вучића. То да се зна чисто да не буде забуне. У наставку прочитајте комплетну вест о тој донацији УАЕ УНЕСКУ.

Париз: Шеик Хамдан Бин Рашид Ал Мактум, заменик Владар Дубаија и министар финансија Уједињених Арапских Емирата, је дао значајану донацију већу од 6 милиона $ УНЕСКУ приликом посете тој организацији на први дан 38. седнице Генералне конференције која се одржава и у оквиру 70. прославе годишњице те организације.

Генерални директор Ирина Бокова и УАЕ министар просвете, Хуссаин Ал Хамад, потписали су два споразума у ​​присуству шеика Хамдана.

Ови споразуми формализују донацију од $ 1,2 милиона за пројекат „Implementing the Postgraduate Diploma in Curriculum Design and Development in the Arab region“ и $ 5 милиона долара за реновирање и побољшање просторија и главне скупштинске сале, у седишту УНЕСКО.

Овде можете прочитати остатак ове вести

Заливске вести

превод: Србија данас

фото: dubaieye1038.com

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Никола Живановић: Четири фотографије председника Србије

5 (11) Поводом најновијих вашингтонских догађаја од 7. септембра 2020, много коментарисаних не само у …

Јерусалим пост: Израелско признање Косова* је увреда историје

5 (2) Аутор Мајкл Фројнд у ауторском тексту објављеном за израелски „Јерусалим пост“ осврнуо се …

2 Коментара

  1. Dace Bog da im kuga i kolera odnesu decu i unuke!

  2. Секула Радован

    Да ли се и запослени у УНЕСКО сматрају инвентаром? Да, да, свакако, рече неки амерички дипломата, мада је то издвојен и специфичан случај. У већини међународних институција нису али свако правило има изузетак, ваљда тако некако беше. Где је онај Пецони да подели паре инвентару? А, ено га! Разговор је завршен, опростите имам неке обавезе. Пецоооо, Пецикаааа, јухооо јел ме видиш мацоооо!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *