ЕУ подбуњује Украјинце на побуну већ месецима, данас разговарају са украјинском певачицом Русланом о ситуацији у Украјини?!

0
(0)

Европска унија и представници Европске комисије већ месецима својим присуством на барикадама које је подигла опозиција у Кијеву отворено позивају Украјинце на побуну која је у протеклих неколико дана резултирала десетинама мртвих и стотинама теже и лакше рањених.

eston-kijev

На барикадама у Кијеву на којима су углавном Украјинци са запада Украјине која је позната по колаборацији са Хитлером и данас по политичкој партији Свобода која не крије своје нацистичке и анти-семитске ставове и корене дошло је жестоких сукоба након покушаја опозиције да јуче изведе државни удара када су приликом марша покушали на силу да заузму украјински парламент.

vestervele-kijev

Већ месецима је трг Мајдан у Кијеву стециште политичара из ЕУ и САД који се отворено и безобзирно мешају у унутрашње ствари Украјине да би данас о ситуацију у Украјини разговарали са певачицом Русланом. Два стуба спољне политике ЕУ у Украјини су бивши боксер Кличко и украјинска верзија Мице Трофртаљке.

file-klicko-nacista

ЕУ је сличну политику водила и приликом распада СФР Југославије отворено се и безобзирно мешајући у унутрашње односе једне суверене државе што је резултирало серијом ратова деведесетих година. ЕУ је тада била на страни свих оних који су били против Срба (и данас је тако) као што је данас на страни опозиције и бојовника у Кијеву који су у огромном броју и великој већини са запада Украјине, која је унијатска и отворено нацистичка.

Највећу одговорност за жртве сукоба у Кијеву поред вођа украјинске опозиције сноси управо ЕУ која је својим беспризорним мешањем у унутрашње ствари Украјине и стављањем на једну од страна у сукобу, јуче довела до неколико десетина мртвих и више стотина тешко и лакше рањених. Јуче су у Кијеву припадници опозиције којима је ЕУ дала тоталну и комплетну подршку из ватреног оружја убили преко десет припадника украјинских снага безбедности. Не само да су пуцали на полицију већ су хладнокрвно на улици, пуцњем у стомак ликвидирали и новинара украjинских Вести, Вјачеслава Веремија.

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЕУ увезла на десетине милиона милиона неисправних маски

4.9 (8) Европска комисија утврдила је да је готово 23 милиона заштитних маски у Европској …

ЕУ ДЕМОКРАТИЈА! Немачка разматра забрану протеста против корона мера

5 (3) Немачки званичници разматрају забрану овонедељних протеста пред савезним парламентом противника увођења карантина због …

Један коментар

  1. u vlasti ukrajine se nalaze ostaci bolsevickog kriminalnog kadra koji su opljackali ukrajinu.a penzioneri ukrajine dobijaju 100$ mesecno za svoj 40 rad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend