Ево како да бесплатно набавите оружје у Србији (видео)

4.3
(3)
Док су се грађани САД, али и неких других земаља, наоружавали у куповали муницију због избијања пандемије корона вируса, због компликованих и скупих процедура, грађами Србије то нису могли, објашњава у интервјуу за Хелм Каст и Правду Дарко Божић, уредник канала „Дум дум“.

Он у интервјуу открива колико кошта и каква је процедура за добијање дозволе за оружје у Србији, колики порез плаћају власници оружја и са каквим се ограничењима сусрећу.

Божић указује да оружје српске производње из године у годину губи на квлитету, а да су старије “Застава” пушке и пиштољи много квалилтетнији од оног који се данас производи. На тржишту пиштоља он објашњава да је тренутно водеће чешко оружје, а да их прати Немачка, Швајцарска, Аустрија и Италија.

Уредник “Дум дум” посебно указује на мањкавости кривичног закона и рестриктивног ограничења нужне одбране чиме се фактички отежава власницима оружја да се заштите од нападача, чак и оних који упадну у њихове куће и нападну породице. Он каже да је заблуда да би више легалног оружја повећало криминал и убиства и да светска пракса показује да су најбезбедније државе оне у којима прописии омогућују грађанима да једниоставним процедурама купе пушку или пиштољ.

Ево како да бесплатно набавите оружје у Србији (видео)

Игор Маринковић (Правда) и Дарко Божић (Дум дум) (Фото: Хелм Каст)

– Када криминалац зна да су сви наоружани он се неће тако лако одлучити да почини кривично дело. Највећа стопа убистава и напада ватреним оружјем у САД је у републикама које забрањују ношење оружја и имају друга ограничења. У јужним државам где је ношење оружја легално стопа криминалитета је драстично мања –каже он.

Дарко Божић наводи конкретне цене појединог наоружања на српском тржишту, али каже да се оружје може набавити бесплатно.

– Многи људи у наследном поступку наследе оружје које не желе да задрже. Довољно је да одете до полицијске станице и они вам могу дати контакт. Такође у огласима често можете наћи оне који поклањају оружје које више не желе да држе – објашњава он.

Правда.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Др Владимир Димитријевић: Прогон против мене јер браним природну породицу (видео)

Др Владимир Димитријевић: Прогон против мене јер браним природну породицу (видео)

5 (4) Видео обраћање јавности др Владимира Димитријевића у којем се износе критичке примедбе на …

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама... (видео)

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама… (видео)

5 (4) Аутор и водитељ Никша Булатовић #РадованKалабић​ #Напредњаци​ #ТајнаKонвенција​ Донели су Србији слом, а …

Један коментар

  1. onaj satanista znade mnogo meseci ranije da ce korona biti pustena u opticaj, da ce biti umiranja, da ce biti kolektivnog zatvaranja, da bi mogli pogane i barbare bez problema ovamo dovesti, da ce neko nekom mamu jebati, kineskim buckurisem spricati, et cetera, et cetera, ker mu mami satera, pa zato i bi kupljenje oruzija.
    ovo je rat jednog neizlecivo bolesnog ludaka protiv celoga naroda, virusom i oruzanom silom, sa metkom u cevi, prstom na obaracu a u glavudzi srackom.
    zato mu i doda brat kamere za spijuniranje i pracenje, godinama spremane maske koje ne stite ni od prasine a kamo li od korone, a o otrovnim gasovima, suzavcu, tejzerima, prislusnim uredjajima i ostala oprema, to je drzavna tajna.
    al nije tajna da vile, budak i prostac imam, i vestacke zube kojima cu satanisti grkljan da iscupam.
    sorosi indijanci, gej-cu, i onaj majmun iz szo, jebo li vam ker i oca i majku, seme i pleme, zivo i mrtvo, mozda ce ostati tih 500 miliona, al budi siguran srescemo se u paklu.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend