ЕВО КАКО ЛОПОВИ ОПЕРИШУ ПО БЕОГРАДУ: Погледајте како су покрали жену у сред дана (видео)

Крадљивци не презају ни од чега, па чак и да отму новац усред бела дана из дечијих колица. У то се на најгори начин уверила Београђанка Мирјана Велимировић, којој су три крадљивице украле 1.200 евра у пуној посластичарници на Булевару Краља Александра.

– То се десило негде око једанаест сати преподне у посластичарници. Била сам пре тога са бебом у банци и подигла паре за одлазак мог мужа у Русију. Онда сам отишла у мењачницу на Каленић пијаци и купила 1.200 евра. Сад кад враћам филм, мислим да сам те девојке видела тамо и да су ме вероватно пратиле до Булевара.


Мирјани испрва није било сумњиво што су оне селе до њеног стола, а онда експресно устале и отишле. Међутим, веома брзо је приметила да јој је бебина торба отворена и да недостаје новац.

– Када сам касније погледала снимак са камере схватила сам да сам ја крива јер сам им све “дала на тацни”, а да су оне професионалке које су муњевито искористиле ту прилику.

Након тога оштећена жена је крађу пријавила полицији, а они су јој најавили да ће је до петка обавестити у резултатима истраге. Ако неко препознаје три пљачкашице са снимка, нека обавести најближу полицијску станицу о томе.

Извор:Курир, Фејсбук

Актуелно

Са напредним лоповима треба нам још 200 година до европског стандарда

Одсуство министра Синише Малог ипак није умањило домашај скупа, будући да је визуру Београда адекватно …

После 134 године Главна железничка станица у Београду биће затворена

Према најави „Железница Србије“, од 1. јула – шест месеци пре него што је пројектом …

3 Коментара

  1. Naši nesposobni i korumpirani policijski i pravosudni organi uspeli su da nam nametnu krivicu čak i kad smo oštećeni. Po sistemu „što nisi pazio/la“, „ko ti je kriv kad si budala“ itd. Time oni unapred skidaju sa sebe obavezu da pronadju i kazne počinioca krivičnog dela. Njima je tako lakše, ali nama nanose ogromnu štetu, jer se sve više osećamo potpuno neadekvatni i nesposobni za život. A istina je da niko nema pravo da nas opljačka, bez obzira na stepen naše pažnje. Pljačka je krivično delo koje treba kažnjavati. I to je cela priča. Nema tu nikakve krivice oštećene. Ove devojke su snimljene i mogu se uhvatiti, pa to policija mora i da učini.

    • Све се слажем само, могли су и бебу да јој однесу. Кад се прикључимо на ту електричну иглу не примећујемо ништа и никог око себе.

  2. ..koje bre tri,pa ovo je ceo tim kradljivaca i prevaranata ,šta li radi tek strana obaveštajna kamarila koja se za to i školovala,kad ova gamad ovako slobodno operiše ?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons